ESKE: GAVEESKE MED SERVIETTER & TELYS

0 1,875

GD2016 Gunn Olsen

Vi scrappere starter julen kanskje litt før enn mange andre, også jeg. Og etter en gåtur i lysløypa var det naturen som inspirerte meg til dette prosjektet.  Ikke høstfargene spesifikk, men naturen i seg selv. Valget falt da på nydelige ark fra Vibeke Spigseth og naturelementer.  

Type prosjekt: Eske
Anledning: Jul
Stilart: Vintage
Teknikker brukt: Die Cutting, distressing
Pynt/dekor: Blomster, blonde, jute, charm, halvperler
Hovedfarge: Beige/Creme

GD2016 Gunn #7_bilde-0

Jeg har blitt forespurt om jeg vil være med på en julemesse her i nærheten. Etter en liten tenkepause takket jeg ja. Jeg har ikke tidligere vært med på noe slikt, bortsett fra en mini messe i fjor. Tenkte jeg måtte lage noe som jeg kunne ha med dit. Derfor falt valget på en gave eske hvor det er plass til 1 pk servietter og 4 telys. En super gave ide til en nabo, kollega, venninne/venn eller den som har «alt».

GD2016 Gunn #7_bilde-5

Teknikker:

Esken er brettet i bazzill. Ferdig mål er 16,6*20*2,6 cm. Kanten på lokket er bare 1 cm høyt. Normalt har jeg den litt høyere, men her satt litt i min egen verden et kort øyeblikk. Esken er brettet etter egne mål.

For å stive opp esken litt har jeg brukt et panel med colorcopy og ett med mønsterark. På innsiden av lokket her jeg kun dekorert med mønsterark for at det ikke skulle bli for trangt. Når de er limt sammen har jeg påført hvit gesso rundt kantene. Jeg har dratt malingen over bazzill, colorcopy og mønsterarket og inn mot midten. Men bare så det dekker alle kantene på arkene.

GD2016 Gunn #7_bilde-4Kongler, hjerte og stjerne i tre/bark har også fått et lite strøk med hvit gesso først. Latt det tørke, så har jeg hatt på litt blank gesso og rullet konglene i glitter for å skape et frostet preg på de.  Jeg har helt glitter i en liten bolle slik at jeg enkelt kan dyppe/rulle kongler/blomster i det. Dunk godt av og legg til tørk en stund.

GD2016 Gunn #7_bilde-2

GD2016 Gunn #7_bilde-7

Under motivet har jeg bølgepapp som jeg har påført gesso, litt osteklut, strie og blonde. Sløyfa ved konglene er festet på en kanelstang. Den er ikke så enkel å se, men den gir litt høyde til sløyfa. Jeg har brukt 2 grønne perler for å hente igjen litt av det grønne i motivet og for å bryte pitte litt. I hjørnene på esken har jeg brukt en dies fra spellbinders og stanset ut i kobberfarget glitterkartong.

GD2016 Gunn #7_bilde-3

Jeg har valgt telys i blankkopp. Disse har jeg dekorert med tape. Jeg har ikke mye washi tape, men fant en som matchet serviettene. Stjerner i gull. Syntes settet ble «helt» med den lille detaljen.

GD2016 Gunn #7_bilde-6

Material liste:

  • Bazzill – Kartong
  • Panduro – Vibeke Spigseth – Winter Wonderland – Snowflakes
  • Spellbinders – Shapeabilities – Timless Rectangle og shapeabilities dies ironwork motifs – S5059  Archival Ink: Coffee
  • Woc: Bær og roseknopper
  • Kort & Godt: Halvperler
  • North Star Engros og Design: Stempel (foran)
  • Norsk Stempelblad: Stempel, 21 B (inni lokket)
  • Andre: Osteklut, bølgepapp, strie, blonde, kongler, blonde, perler – hele/halve, kanelstang, englevinge og hvit gesso. Glitterkartong i kobber.  Motiv fra nettet.

GD2016 Gunn #7_bilde-1

Håper du lar deg inspirere og lager din gaveeske.

Klem, Gunn aka Gunnspapirpyssel

Nedenfor kan du se alle de flotte projekter, som Gunn – vores GD2016 Brettekort & Eske inspirator – har lavet til The Paper Crafting indtil nu:

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More