Eske til vinflaske

Papirhobby: Å ta fram et gammelt prosjekt

0 667

Har du noen gang hatt en glødende idé, startet med stor iver for så å bare sette bort hele prosjektet? Vel, dette er et slikt prosjekt. Denne esken har stått gjemt i en krok i over ett år. For litt siden bestemte jeg meg for å gjøre den ferdig. Gaveeske til en flaske vin. Straks koseligere å gi bort.

ESKE TIL VINFLASKE

Esken er brettet etter egne mål og består av tre deler som jeg har limt sammen. Jeg har brukt en kartong som er 50x70cm som base. Da slapp jeg skjøter i høyden. Mønsterpapiret har jeg måtte skjøte i høyden.  Skjøtene på høyden har jeg dekket med en die-cut bord. Esken er ca 10x10x35cm.

Type prosjekt: Eske
Anledning: Alle
Pynt/dekor: Die-cut, akrylpynt, blomster, metallpynt, enamels, perler, punch og hjemmelaget figurer
Hovedfarge: Grå
Utstyr som er brukt: Kuttemaskin

ESKE TIL VINFLASKE

Sidene er dekorert med vimpler og vinark fra Papirdesign øverst. Charms som er vinrelatert og den er festet til en ferskenfarget blomst med metallblad under. Vimplene er ikke limt på helt nederst. De er vippet litt ut slik at det ikke blir så flatt.

ESKE TIL VINFLASKE

Lokket på esken låses med en magnet. Lokket er pyntet med en dies tekst, sommerfugl laget i leire og enamels. Innsiden av lokket har fått en passende vintekst uten noe mer stæsj eller pynt.

ESKE TIL VINFLASKE

Klaffen foran er limt fast i bunnen på esken. Kantene er avrundet for litt finere finish og at den ikke skal komme i konflikt med noe inni esken. Ikke noe pynt her da jeg ønsket esken så tett som mulig. Det er en magnet på hver siden slik at esken holder seg bedre sammen.

ESKE TIL VINFLASKE

En enkel hjertetag som festet til vinflasken. Der er det plass for en personlig hilsen. Klaffen utslått er pyntet med noen ord sagt om vin samt en vimpel med en vin tekst. Samme pyntebord på innsiden som utsiden, den dekker over skjøten i designpapiret.

ESKE TIL VINFLASKE

Jeg har brukt en stjernedies nederst for å lage litt pynt på veggene uten at det bygger noe.

ESKE TIL VINFLASKE

Foran på esken har jeg pyntet med mange blomster. Jeg har bygget de opp som en liten blomsterranke. Hadde to store metallblader i sølv som jeg brukte i hver ende. Enamels i ferskenfarge samt en sommerfugl laget i hvit leire.  Jeg har brukt tre farger på blomstene, men i ulike nyanser. Ferskenfarget og grå perler innimellom. Samt en engel laget i hvit leire.

Det tok tid med denne esken, men jeg ble fornøyd til slutt. Tanken var at jeg skulle lage en maskulin eske, men alt stoppet opp. Derfor de grå arkene. Kanskje det blir det neste gang.

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More