,

Toffifee-esker

Hei hei kjære leser. I dag har jeg en sjokoladegave å vise deg. Hvis du ønsker å gi bort en liten gave/hilsen til en venn/nabo/kollega kan en dekorert Toffifee være en god ide. Så jeg har alltid Toffifee eller After Eight liggende. Vet aldri når tid jeg får brukt for det.


Type prosjekt: Eske/Sjokolade
Anledning: Helårs
Stilart: Vintage
Teknikker: Bretting
Hovedfarge: Beige/Blå/Rød


Jeg ønsket å gi min kollega en liten hilsen til jul. Men jeg ønsket ikke å dekorere den i tema jul. Motivet på esken passer perfekt til min henne. Like fargeglad, vågal og herlig. Mønsterarkene ble valgt ut i fra motivet. De kunne ikke være for dominerende i og med at motivet har så mye farger.

Jeg har brukt omslaget fra Toffifee esken som mal her. Jeg har bare forlenget undersiden litt slik at jeg kunne lage en avslutning med en punchet kant.

Da arkene var skåret til våtet jeg alle kantene med vann for deretter å rulle og krølle de litt. Lot de ligge til tørk dagen etter. Lagene med ark er festet med 3D puter for å skape mer dybde.

Jeg har valgt rolige ark fra Maja Design her. Samt pynt som matcher motivet slik at det blir harmoni i hele oppsettet. Mellom kartong og mønsterark har jeg laget en lomme hvor det er gjort plass for en tag. Der har jeg stemplet en passende tekst og på baksiden er det plass for personlig hilsen.

Materialer:

Pynt: Papirdesign – blomst, Woc – roser, Søstrene Grene – perler, Ukjent – beige roser, charms og perler. Hugsnug, eyelet og hyssing.
Mønsterark: Maja Design – Summertime by the sea, Having fun (SUM-857) og Vintage Spring Basics, 7th of April (BAS-607)
Motiv: Ukjent
Kartong: NorEngros, creme
Stempel: North star design og engros – 2012200(Livet er så kort) og Staz – #medomtanke
Stempelpute: Ranger – Archival Ink, Coffee
Punch: Martha Stewart Crafts Edger Punch – Zig Zag

Ønsker deg en fin dag.

Klem fra Gunn, aka Gunns Papirpyssel

Hvem elsker Toffifee? Jeg gør! Hvilken fantastisk flot eske til Toffifee, som Gunn har vist os i dag. Gunn er utrolig med papir og hun har allerede vist et andet flot projekt i år.

Tidligere projekter af Gunn:


Posted

Translate »