,

Kirke-eske

Kjære leser, her er mitt første bidrag i 2017. Hvis du ikke liker å lage maler selv er denne dies`n et fint hjelpemiddel. Den er enkel å bruke, rask å lage og dekorativ. I tillegg kan du kjøpe til ulike temaer slik at variasjonene blir større. Første gang jeg prøver en slik type 3D dies. For jeg bretter stort sett etter egne mål og maler.


Type prosjekt: Eske
Anledning: Jul
Stilart: Shabby chic/vintage
Teknikker: Bretting/Maling
Hovedfarge: Hvit/Beige


Jeg fikk tilbud om å kjøpe TH sine Village dies til en hyggelig pris. Hus og kirketårn. Da jeg startet på dette prosjektet ønsket jeg å gjøre noe ekstra ut av det. Min søster har snart bursdag, så da ble det gave eske med lys inni. Esken i bunn er tilpasset bredden og lengden på «sålen» som kirken er limt fast på. Esken er 5 cm høy. Jeg hadde noen hjørner liggende som passet veldig fint her. Jeg laget et lite hull i bunnen av «sålen» slik at jeg kunne putte en tynn lyslenke opp i kirka. Batteridelen ligger i esken. Samtidig som det er plass for gavekort og noen små twist når esken gis bort.

 

Jeg har hatt på masse hvit gesso og snow maling for å lage et vinterlig preg på kirken. Når malingen har tørket har jeg på glittermaling(sparklers). Deretter festet jeg noen snøballer, laget en liten snømann, festet et hvitt tre og en spillende engel.

Jeg har brukt ark i samme serie/tone her. Det holder prosjektet i samme fargetone samtidig som det gir litt variasjon. Delene var enkle å lime sammen, så det gikk veldig raskt. Uvant for meg som bretter, måler og tilpasser underveis.

Jeg har prøvd å lage litt mosaikk preg på vinduene, fargespill. Til vinduene brukte jeg vellum ark som jeg malte med distress paints. Striper med ulike farger. De ble limt på innsiden av kirken.

Materialer:

Dies: Sissix Tim Holtz, Alterations Collection – Village Bell Tower og Vintage village
Medium: Søstrene Grene – gesso, hvit / Tim Holtz – distress paint, Duncan – Sparklers og snow
Pynt: Nille – juletre, Europris – kuler og lyslenke, hvite, Ukjent – engel, stjerne, hjørner og perler
Mønsterark: Panduro/Vibeke Spigseth – Winter Wonderland- Winterjoy og Panduro – Paper Pad, engler
Kartong: Bazzill, hvit
Stempel: Dixi Craft – Clearstamp, 273060
Stempelpute: Ranger – Archival Ink, Coffee

Håper du lar deg inspirere til din egen eske prosjekt.

Ønsker deg en fin dag.

Klem fra Gunn aka Gunns Papirpyssel

Gunn har også været med på vores GD2016 team. Hvis I ønsker at lære Gunn lidt bedre at kende, kan I læse vores introduktion af hende HER. I vores introduktion besvarer Gunn nogle kreative og personlige spørgsmål, samt fremviser nogle af hendes favorit projekter.


Posted

Translate »