ESKER: KLEENEX REFILL

0 1,242

Hei hei kjære leser. I dag skal jeg vise deg en Kleenex boks. De originale er ikke veldig fine, synts jeg i hvert fall. I stedet for å kle en original Kleenex brettet jeg en ny. Jeg demonterte original esken, målte og laget en ny i kartong.

Type prosjekt: Eske
Anledning: Helårs
Stilart: Romantisk
Teknikker: Bretting
Hovedfarge: Blå, beige

På toppen av esken har jeg først stanset ut en åpning med en rundt dies. Det må gjøres før du limer esken sammen. Deretter tilpasset jeg en acetat (blank plast). Hullet der er litt mindre enn det jeg laget med dies’n. Da er det ikke for stort og ikke for lite til å ta opp Kleenex papir. Deretter stanset jeg ut en doily. Stanset ut åpning i midten på den før jeg limte den på. La på en runde med perlesnor og pyntet med blomster og perler. Panelene og pynten limte jeg på etter at esken var satt sammen.

Jeg limte sammen esken, bortsett fra en vegg. Den laget jeg som en «dør» i stedet. Jeg la til ca 0,5 cm på hver side av veggene. Jeg la også til for flip i toppen, ca 1,5cm. Når døra lukkes tettes boksen godt. Da er det ingen ting som «spriker». Jeg har brukt magneter på døra. De inni esken har jeg limt i toppen. Da kan Kleenex boksen brukes igjen og igjen.

Har stemplet en hyggelig tekst/historie på innsiden av lokket.

Jeg har valgt ark fra Maja Design. Er veldig glad i blått, ser det går igjen hos meg. For å bryte litt valgte jeg grønt som igjen er hentet igjen fra mønsterarket. Jeg må alltid ha en harmoni i fargene på det jeg lager. 2 av sidene fikk tekst, forsiden fikk mange hjerter og døren fikk noen hjerter og håndtak.

Og med håndtaket er det enkelt å åpne luken for å fylle på. Alle kantene og panelene ble svertet med Coffee.

Materialer:

  • Pynt: Etsy – blå liljer og cherry blomster, Woc – pearl spray og blomster, Ukjent – perler og brads, engel laget av papirleire og charms
  • Mønsterark: Maja Design  –  Summertime, cute summer dress/ Søstrene Grene – sølv kartong 
  • Kartong: NorEngros, creme, Bazzill
  • Stempel: Stempelglede – Følg hjertet ditt og Kreative Hender
  • Stempelpute: Ranger – Archival Ink, Coffee
  • Dies:  Cheery Lynn Designs Doily Dies – French Pastry/ Spellbinders Venetian Motifs og Circles/ Simon Says Stamp Staced Hearts Wafer Die
  • Punch: Nellie Snellen Floral Punch – Jumbo Rose Leaf

Ønsker deg en fin dag.

Klem fra Gunn aka Gunns Papirpyssel


Gunn er utrolig dygtig med papir. Du kan se hendes flotte projekter fra i år her:

Muligheden for at stemme på din norske favorit semifinalist af “Årets Skandinaviske Scrapper 2016” er i gang for tiden. Skynd dig og giv din hemmelige stemme HER. Afstemningen af Norges semifinalist slutter den 19. marts midnatstid, så du kan stadig nå det.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More