,

Et billede med en hortensia krans i ramme

Et billede med en hortensia krans i ramme

Jeg elsker jo at lave ting til mit hjem. Jeg har i gennem længere tid tænkt på at lave en masse billeder som jeg kan pryde mit hjem med, og er os godt på vej, har fået samlet nogle stykker. Denne her jeg vil vise jer idag er et billede med en hortensia krans i ramme. Jeg er super glad for resultatet. På de kommende billeder vil jeg fortælle dig lidt omkring hvordan jeg gør fra start til slut. God fornøjelse!

Jeg fandt 2 stk A4 hvid karton frem som jeg ville indfarve.

Jeg har brugt disse farver til mit projekt.

Jeg blandede farverne ind over hinanden.

Derefter tog jeg noget vand som jeg sprøjtede henover papiret og duppede det af igen med papir, da det er oxide farver jeg bruger, oxidere det når der tilføres vand på, det giver en super god effekt.

Derefter når det var tørt så klippede jeg dem ud i passende str så jeg kunne stanse dem ud på min maskine.

Jeg begyndte så at forme dem i hånden.

Her ser du hvordan jeg har limet de små stamen ind i blomsterne, her brugte jeg bogbinder lim.

Jeg skulle bruge en ramme til formålet da jeg ved når man lave blomster og lign så er det bedst at sætte dem ind i en ramme så de undgår støv, rammen er fra IKEA.

Rammen måler 23×23 cm så det karton jeg skulle bruge skulle være lidt mindre så jeg kunne få en titte kant yderst ,så den måler 22,5×22,5 cm.

Da jeg gerne ville have min krans skulle vare 3D agtigt så måtte jeg jo finde på noget jeg kunne hæve den med og opbygge min krans med Jeg markerede i midten en rund ring og begyndte at lime små flamingo stykker omkring den.

Jeg ville osse have noget sisal da det giver en større mulighed for mig at man ikke kan se flamingo indenunder, og det giver en flot resultat til slut.

Hver enkelt blomst er klippet med 0,5 cm på stilken.

Her ser du hvordan den er bygget op, blomsterne limes på med limpistol.

Her er det færdige resultat.

Tak fordi du kiggede med Kreative hilsner Mette Janni.

Translate »