Scrapbooking – Et layout om sig selv

Det falder mig ikke ret naturligt, og langt de fleste layouts jeg laver er også om min datter og mand og os som familie. Men en gang imellem tager jeg mig sammen og laver et layout om mig selv. Mest fordi jeg synes det er sjovt og spændende at høre om min mor og mormors liv. Og tænker at måske en dag, vil min datter synes det er sjovt at læse om mit.

  • Type prosjekt: Layout
  • Anledning: Generell
  • Stilart: Gotisk

SE OGSÅ: LAYOUT I PRIMA-STIL

Layoutet idag handler om den musik jeg hører og den type tøj jeg går i lige for tiden. Hvis der er søde/flotte/sjove labels på tøjet, når jeg køber det, gemmer jeg det ofte, så jeg netop kan bruge dem på layouts. Det gør det hele endnu mere unikt.

Det blev et ret monokromt layout, i sort/hvid, men det gør at billedet dominere endnu mere. Og så kom der meget mere på layoutet, end jeg plejer at tilføje. Men er rigtig glad for at jeg fik plads til alle labels og tags.

LAYOUT OM SIG SELV
LAYOUT OM SIG SELV
LAYOUT OM SIG SELV

Musikk i video:
Dream Culture
af Kevin MacLeod
(incompetech.com)

 

Translate »