NORDLYSET: MERETES FARVEL TIL SOMMEREN

1 899

November står for døren og vi skal straks gå i gang med juleforberedelser av forskjellig slag. Men, gjennom Meretes nydelige og sommerlige bursdagskort, skal vi holde på sommeren bittelitt til. Med motiv fra Bildmålarna og lekre rosa nyanser har Merete laget et kort som er et verdig farvel til sommeren 2014. Motivet er flott fargelagt med Promarkers og kortet ble laget til en utfordring på høstens scrappetreff hos Papirdukkene. Nedenfor kan du lese mer om hvordan Merete laget kortet.

Type prosjekt: Kort
Anledning: Bursdag
Teknikker brukt: Stempling, fargelegging
Pynt/dekor: Blomster, Die Cuts, bling
Hovedfarge: Rosa
Medium som er brukt: Promarkers

Merete

Det som inspirerte meg til å lage dette kortet var en utfordring på høstens scrappetreff hos Papirdukkene. Det var å lage noe i de rosa nyansene. Hvor lang tid jeg brukte… Tipper rundt 4 timer (inkludert fargeleggingen).

Materialer brukt: 
Mønsterpapir fra Maja Design + en rest fra Creative Club.
Dies fra Sizzix og Joanna Sheen.
Tekststempel og figurstempel fra Bildmålarna.
Halvperler fra Nille og Panduro.
Kraftkartong, grønn kartong og mørk brun kartong.
Blomster fra Wild Orchids Craft.
Distress Ink- Walnut Stain.
Promarkers.
Limpenn.
Llimpistol.
Dobbelsidig tape fra Biltema.
Cuttlebug.
Limputer.

Størrelsen på kortet er 6×6″. Først har jeg farget motivet med Promarkers. Kuttet kartong litt mindre enn 6×6, og kuttet mønsterpapiret litt mindre enn det igjen. Stanset ut stempel og kraftkartong i to forskjellige størrelser, og stanset ut restpapir og kraft i to forskjellige størrelser. Stanset ut Joanna Sheen diesene i grønn kartong. Limte sammen de forskjellige panelene og limte de og diesene på kortbasen, med 3D puter under stempelet. Limte blomstene “rundt” motivet og festet halvperler.

The Paper Crafting takker Merete for at vi fikk lov å vise fram hennes flotte kort i magasinet, og dersom du vil se mer av det Merete lager kan du besøke bloggen hennes her: Meretes lekerom

Foto: Merete Theigmann
Publisert med tillatelse

1 kommentar
  1. Gunilla skriver

    Första gången här. Mycket fint att inspireras av!!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA