,

Et rosa shakerkort

Litt lei av julekortene og lyst til å lage noen annet? Jeg hadde lyst til å lage et søtt og rosa shaker kort med små hyggelige dyr på. Ingen snø og krystaller, engler eller nisser – men pusekatter, hunder, pinnsvin og lilla glitter. I dag skal dere få se bursdagskortet til min mor som er veldig glad i dyr.


Type prosjekt: Shaker kort
Anledning: Bursdagsgave til en voksen dame
Stilart: Enkel med fargelagte figurer
Teknikker brukt: Fargelegging og bygging av en shaker form
Pynt/dekor: Stempler fra Penny Black, Dies fra Heartfelt Creations, Farget med Chameleon pens, Stempler fra Heartfelt og Kort og Godt. Glitterlim fra Stickles, blomster.
Hovedfarge: Rosa


Jeg elsker mine fargeblyanter fra Chameleon! De blender veldig godt og det er kjekt med to farger pr penn. Lette å ta med seg på reise og de er gode å holde i. Fargelagt figurene og klippet de ut.

Disse søte stemplene fra Penny Black har jeg lenge hatt lyst til å bruke på et kort, og når jeg planlag et skikkelig rosa bursdagskort med glitter så synes jeg de passet godt. Har brukt et babyrosa mønsterark fra Kort & Godt.

Slik har jeg laget shakeren. Jeg har stanset ut en sirkel 4 ganger og en i plast. De i papir laget jeg ved å velge to dies som var litt forskjellig i størrelsen, sånn at når jeg kjørte de inn sammen fikk jeg en rund kant. Sirklene som ble til overs har jeg brukt inne i kortet. Limt sammen tre sirkel kanter, så satt jeg på plast sirkelen øverst og så et siste lag med papir sirkel kant på toppen. Så har jeg målt ut hvor på arket jeg skulle ha det og stemplet “Have a beautiful day” i midten på arket. Jeg la en god del lilla glitter og snø i midten av arket og så limet jeg på sirklene mine. Lot det ligge stille til det var tørket, og så var det bare til å riste løs glitteret og fortsette på kortet. Pyntet forsiden med blomster pyntet med stickles glitterlim. Stanset ut en blondekant med Heartfelt dies og limt på til venstre på kortet.

Innsiden er enkel egentlig, men med en blondekant fra Heartfelt dies som gjør ganske mye ut av seg. Har laget en lomme til å sette en liten rund tak i med en liten bursdagshilsen på.

Og her kommer den enkle baksiden med kun en liten katt på.

Det var alt fra meg i dag. Nå skal jeg igang med julekortene igjen, men det var gøy å lage noe annet.


Posted

Translate »