NORDLYSET: MALENES SEILSKIP AV PAPIR

2 1,209

Hadde jeg ikke stolt fullt og fast på Marlene hadde jeg hatt problemer med å tro at man kunne lage et så flott skip av papir! Men det kan man altså, og om man har manglet inspirasjon til å lage noe til herrene kan man jo forsøke seg på dette skipet. Nedenfor har Marlene skrevet en beskrivelse av hvordan hun har laget det fantastiske skipet med tilhørende pose og kort med kaptein-striper.

Type prosjekt: 3D – Seilskip
Anledning: Farsdag, bursdag
Teknikker brukt: Bretting, Distressing

DSC_6242
 
DSC_6234
 
Papirskipet er laget med color copy papir (160gr) fra Staples. Man kan fint bruke bazzill. Det har jeg brukt tidligere. Det tar litt tid å lage skipet. Du kan nok regne med 6-10 timer. Selv brukte jeg nok ca 12 timer. Men da laget jeg også papirposen.
 
DSC_6206

Malen som er laget av Janice McFarlane finner du her:http://www.craftsuprint.com/card-making/kits/3d-model/ahoy-there-sailing-ship.cfm. I malen følger det med 4 forskjellige brune ark som du kan velge å printe ut. Jeg brukte disse til dekk, master, skrog og holder til skipet. På toppen av skroget klippet jeg til et gullark for at ikke skipet skulle bli helt brunt. Jeg har brukt distress ink vintage photo til å sverte kantene på samtlige seil.

Utenom malen trenger du:

 • Color copy (160-200gr), bazzill eller lignende.
 • Kniv og saks
 • Flytende lim. Selv bruker jeg Panokitt Allroundlim fra Panduro.
  Det blir blankt når det har tørket.
 • Hamptråd eller lignende
 • Grillpinner (ca 5 stk)
 • Tusj eller maling til å farge grillpinnene.
I tillegg har Marlene laget et kort til skipet som du kan se bilde av under. Både kortet og papirposen til skipet har fått kaptein-striper på seg.
 
DSC_6217
 
The Paper Crafting takker Marlene for at vi fikk lov å vise fram hennes flotte papirskip i magasinet.
 
 
 
Alle foto: Marlene Ekeblad Andersen
Publisert med tillatelse
2 kommentarer
 1. Lena_J skriver

  Helt fantastisk. Men du må jo ha tålmodighet som bare det… Får man kjøpt tålmodighet med pakken også?

 2. Maryann Laursen skriver

  WAUW hold da helt op hvor er det bare flot, og ja det må godt nok há taget sin tid at lave det fantastisk flotte skib med alle de super fine detaljer. men det er helt sikkert besværet værd, og den, der modtager det, vil helt sikkert há et minde for livet. jeg er vildt benovet over hvor smukt det er.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA