,

Få endnu mere ud af dine stempler

Project Life

Jeg har for nyligt købt et lækkert stempel sæt fra Technique Tuesday, med en masse gode ord og sætninger, som jeg blandt andet har tænkt mig at bruge til Project Life. Men for at få endnu mere ud af dette stempel sæt, klipper jeg det i stykker. Videoen her viser hvordan og hvorfor.

SE OGSÅ: ETT STEMPEL – TRE ULIKE LØSNINGER

Og så lidt ‘close-ups’ af mit Project Life spread. Jeg prøver at holde det nogenlunde simpelt, så det ikke tager for meget tid. Men der er nogen ting der går igen på alle mine sider. Jeg laver ‘hash tags’ med min Silhouette og al journalingen er skrevet på computeren i Antique Typewriter fonten. På den måde bliver mine sider mere sammenhængende, selvom jeg bruger papirer og pynt fra forskellige serier.

FÅ ENDNU MERE UD AF DINE STEMPLER
FÅ ENDNU MERE UD AF DINE STEMPLER
FÅ ENDNU MERE UD AF DINE STEMPLER
FÅ ENDNU MERE UD AF DINE STEMPLER
FÅ ENDNU MERE UD AF DINE STEMPLER

Musikk i video:
Dream Culture
af Kevin MacLeod
(incompetech.com)

Translate »