Få endnu mere ud af dine stempler

Stempling på Project Life spread

Jeg har for nyligt købt et lækkert stempel sæt fra Technique Tuesday, med en masse gode ord og sætninger, som jeg blandt andet har tænkt mig at bruge til Project Life. Men for at få endnu mere ud af dette stempel sæt, klipper jeg det i stykker. Videoen her viser hvordan og hvorfor.

Og så lidt ‘close-ups’ af mit Project Life spread. Jeg prøver at holde det nogenlunde simpelt, så det ikke tager for meget tid. Men der er nogen ting der går igen på alle mine sider. Jeg laver ‘hash tags’ med min Silhouette og al journalingen er skrevet på computeren i Antique Typewriter fonten. På den måde bliver mine sider mere sammenhængende, selvom jeg bruger papirer og pynt fra forskellige serier.

FÅ ENDNU MERE UD AF DINE STEMPLER

FÅ ENDNU MERE UD AF DINE STEMPLER

FÅ ENDNU MERE UD AF DINE STEMPLER

FÅ ENDNU MERE UD AF DINE STEMPLER

FÅ ENDNU MERE UD AF DINE STEMPLER

Tak fordi du kiggede med, og rigtig god fornøjelse.

Du finner mer om Project Life her: Project Life

Musikk i video:
Dream Culture
af Kevin MacLeod
(incompetech.com)


Nøkkelord, svensk: Stämpler, Stämpling

Translate »