,

Fancy Pants – Gavekort med Office Suite

Er du vild med sarte farver, delikat tekstur og mønster med kant? Hvis ja, så er Fancy Pants nyeste kollektion Office Suite lige noget for dig! Fancy Pants har sendt The Paper Crafting lidt udvalg fra deres kollektion og i dag er det min fornøjelse at vise Jer lidt inspiration.


Type prosjekt: Kort
Anledning: Bursdag
Stilart: Clean and Simple
Hovedfarge: Rosa


Til mit kort har jeg brugt papir fra Office Suite 6×6 inch papirblokken og Insta Pack pakken. En ting som Fancy Pants er gode til, er at skabe disse ekstra tilbehørspakker til deres papirkollektioner. Tag nu for eksempel deres Insta Pack pakke – den indeholder en masse små fine die-cuts, som passer perfekt sammen med papirerne.

FancyPantsDesigns_FPD_OfficeSuite_Insta PackPKL_FPD_officeSuite_6x6PaperPad_300dpi

Jeg skulle til en venindes fødselsdag og havde købt et gavekort til hende. Selvfølgelig måtte jeg lave et kort, som kunne indholde dette plastik gavekort på en smart og nem måde. Og som bare så lækkert ud!

PKL_IMG_1745

Blomsterne er lavet ved at varm embosse på akvarel papir med VersaMark og hvidt embossing pulver. Herefter har jeg farvelagt dem med Distress Inks og en vandpensel.

PKL_IMG_1746

Det lyserøde papir, som er bagved blomsterne, har en fantastisk fin og sart tekstur i overfladen. Man kan godt ane det på billedet ovenfor. Teksturen er slet ikke så udtalt og tydelig, som på Bazzill karton.

PKL_IMG_1749

Nu havde jeg i forvejen nogle dies fra My Favorite Things, som netop kan bruges til gavekort, samt et stempelsæt perfekt til pengegaver. Indtil nu havde jeg slet ikke fået leget med noget af det, så det blev en rigtig fornøjelse at lave kortet. Stempelsættet indeholdt blandt andet teksten “An excuse to spoil yourself”, hvilket i min verden er 110% perfekt til et gavekort. Hvem kan ikke bruge en undskyldning til at forkæle sig selv!

PKL_IMG_1752

Inde i kortet har jeg sat gavekortet fast på bagsiden af fronten af kortet. Og så har jeg stemplet min tekst, så der stadig er plads til en personlig hilsen.

PKL_IMG_1750

Giver du ofte gavekort som gave? Og kunne du tænke dig at se mere om, hvordan man kan gøre et gavekort lidt mere spændende som gave?

Del det endelig med os nede i kommentar feltet.

Andre interesante artikler:


Posted

Translate »