Fancy Pants = Kjappe kort

Jeg lager ofte kort med fargelagte motiv, og ikke så mye papir. Pynt er jeg veldig sparsom med, for jeg synes papiret og motivet bør få komme til sin rett. Men nå har jeg fått leke meg litt med Fancy Pants sin serie Flutter , og wow her kommer virkelig papiret til sin rette.  Og til alle papir seriene sine får man også kjøpt diverse tilbehør som passer til. Så nå har jeg faktisk kost meg med og lage det jeg kaller kjappe kort, helt uten motiv.

Gull ser ut til og gå igjen i tilbehør pakken, så jeg har prøvd og gjøre det til den røde tråden i kortene jeg har laget. På det første kortet her har selve hjertet fått et lag med glossy accents. Og tekst stemplet er fra October afternoon. Og jeg må si at jeg synes de har vært fantastisk kreative med sommerfuglene på arkene her.kreativelena_33_2015Rosa og gull kan jo ikke gå galt. Også var jeg så heldig at jeg hadde hjemmelagde enamel dots liggende i matchende farge. Og artikkelen om hvordan du lager de finner du HER.

kreativelena_34_2015Og det siste kortet så må jeg innrømme at det ble egentlig ikke et kjapt kort. For jeg tok med meg det ene panelet og satt meg foran tv, og sydde en gullkant for hånd. Og det var virkelig verdt det. Men det synes bedre i virkeligheten en på bildet. Hjemmelagde enamel dots ble også brukt her.

kreativelena_35_2015

 

Det er så mange herlige farger i denne serien her, så jeg gleder meg til og lage flere kort med disse papirene. Også tror jeg at jeg er nødt til og gå og handle inn litt mer. For Summer sun og  true friend seriene ser også ut til og være helt i min gate. Også skal jeg jo ikke legge skjul på at jeg allerede har mange av de litt eldre seriene fra i fjor her også. Be different er en av favorittene derifra.

Så ta deg turen i din lokale butikk, du finner garantert en favoritt fra denne produsenten. Og fører de ikke Fancy Pants, så får du presse litt på.

 

Translate »