- Advertisement -

FARGER I PAPIRHOBBY

Vår bevissthet påvirkes i stor utstrekning av farger, og farger regnes som den raskeste formen for kommunikasjon – vi ser farger før vi ser form. På disse temasidene ser vi nærmere på de forskjellige fargene og hva de symboliserer, i tillegg til at du vil finne inspirasjonsgalleri til de ulike fargene. Du kan også svare på spørreskjemaet nederst på denne siden om hvilke farger du bruker mest i papirhobbyen. 
Som kortlagere og scrapbookere er vi opptatte av farger, vi bruker ofte lang tid på å finne fram til fargekombinasjoner på prosjektene våre. Vi ønsker å vite mer om hvilke farger som brukes mest innenfor papirhobby så svar gjerne på spørreskjemaet nedenfor dersom du har lyst. 

[contact-form to=”thepapercraftingjournal@gmail.com” subject=”Farger i papirhobby”][contact-field label=”Jeg bruker som oftest disse fargene i papirhobbyen” type=”checkbox-multiple” required=”1″ options=”Beige,Svart,Blå,Brun,Clear,Kobber,Creme,Gull,Grønn,Grå,Oransje,Rosa,Lilla,Rød,Sølv,Hvit,Gul,Multicolor”][/contact-form]


 

Grafisk design: Marit Pedersen
Tekst: Marit Pedersen
Featured foto: Pia Krogh Larsen
Publisert med tillatelse