FAR’S DAG 13. NOV. – INSPIRATION FRA GD2016 TEAMET

1 1,256

Snart kan vi gratulere alle norske og svenske fedre med farsdagen den 13. november! I motsetning til i Danmark hvor farsdagen feires i juni, feires farsdagen i Norge og Sverige den andre søndagen i november. GD2016 temaet har derfor masser av maskulin inspiration klar til jer i dag.

Vores GD2016 Team har haft travlt med at forberede spændende maskulin inspiration til jer. Da det ikke er alle, som fejrer Far’s Dag vil vores inspiration fokusere på maskuline projekter. Vi håber, at I vil nyde teamets varierende og fantastiske projekter.

Pssssst….har du set, at The Paper Crafting har et Call / Utlysning efter Guest Designers til 2017. Læs mere HER. Måske det er noget for dig. Du kan stadig nå at sende din ansøgning. Dette Call er åbent for Danmark, Norge og Sverige.

GD2016 teamie Gunn – vores Brettekort & Eske inspirator:

fars-dag-gd2016-gun-1

Nok en gang har jeg funnet frem en gammel mal. Slipsboks var noe av det første jeg brettet da jeg startet med denne hobbyen. Pappa var den heldige mottakeren.
Jeg legger ut mal i bloggen min hvis du har lyst til å prøve deg på en slipseske. Vær obs på at forstørring av malen kan gjøre at lokk og bunn ikke går godt overens. Det vil kræsje, spesielt ved “knuta”. Skriver du den ut i pdf formaet skal det gå bra.

fars-dag-gd2016-gun-2

Materialer: Kort & Godt – Stjerner – blågrå, Bazzill, Papirloftet – stempel, Norsk stempelblad – stempel, Bånd, stjerner, klokke charms.

GD2016 teamie Linda – vores Album & Eske inspirator:

fars-dag-gd2016-linda-1

Jeg har laget et enkelt kort til far. Motivet er embosset og fargelagt helt enkelt med distress ink. Jeg har brukt lag på lag og chipboard (under motivet) for å få dybde i kortet.

fars-dag-gd2016-linda-2

Motivstemplet vet ikke hvem som har laget. Tekststemplet er fra Norsk stempelblad og disene jeg har brukt kommer fra My Favorite Things.

GD2016 teamie Susan – vores grunge & steampunk inspirator:

fars-dag-gd2016-susan-1

De to distress farver er lagt på mit craftsheet, sprayet med vand og rullet på det hvide papir med brayer.

Mit motiv med automaten blev stemplet på papiret. Mine to motiver blev stemplet på hvidt papir, farvelagt, klippet ud og sat på med 3D puder. Til sidst blev det monteret på baggrundspapirene.

fars-dag-gd2016-susan-2

Materiale liste: HeroArts Alphabets stamp, Tim Holtz Treats blueprint stamp, Paint Dabber papir, Kraft-core metallic collection, Distress ink Crushed olive, Victorian velvet og Distress Crayons black soot. Brayer, Prismacolor farveblyanter, Hvid og sort cardstock og 3D puder.

GD2016 teamie Marthe – vores Fargelegging & Copics inspirator:

gd2016-marthe_fars-dag_01

Jeg har fargelagt Brian drinking water fra Make It Crafty med Copic og grunnen til at jeg valgte digitalstempelet er fordi pappaen min har begynt å trene og elsker øl, så det passet jo perfekt! J Jeg har brukt glossy accent på vannflasken, skoene, beltet, ølen, hjertet og øynene for å få litt dimensjon siden det er et veldig enkelt kort hvor hovedfokuset er på det fargelagte motivet.

gd2016-marthe_fars-dag_02Material-liste: Digitalstempel Brian drinking water fra Make It Crafty, Lawn Fawn large rectangle dies, Diecut hjerte, Glossy Accent, 2 tekststempler fra Norsk Stempelblad (Ett Trykk) og Copics.

GD2016 team koordinator Pia – Clean & Simple Cardmaker:

PKL_Far's Dag 2016_img_3539

Jeg er vild med dyr, især hunde, og synes det er fantastisk med de nye sjove stempler, hvor man med ”props” kan klæde sine stempelmotiver ud. What’s not to like!

Jeg er bevidst gået efter et maskulint look (selvfølgelig!) og valgt tweed-agtigt designpapir. Tweed kan være lidt old-fashion og komplimenterer de store briller og butterflyen perfekt.

PKL_Far's Dag 2016_img_3540

The Paper Crafting håber at vi og GD2016 teamet har kunne give Jer alle inspiration til maskuline kort og projekter.

Ønsker du mere inspiration til maskuline projekter, kan du finde det i nedenstående artikler:

close
1 kommentar
  1. Lena Johansen skriver

    Herlige kort. Her fant man masse inspirasjon, det er en ting som iallefall er sikkert <3

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More