FAR’S DAG – INSPIRATION FRA GD2016 TEAMET

0 1,252

Søndag den 5. juni er Far’s Dag i Danmark og “Farmand” skal da selvfølgelig have en lille (kreativ og hjemmelavet) hilsen. Jeg møder ofte mange, som har det svært ved at lave maskuline projekter – og jeg er selv én af dem! Derfor har vi spurgt vores gjestedesigner team GD2016, om de ville være med til at inspirere vores læsere med maskuline projekter. Håber I vil nyde deres fantastiske og meget forskellige projekter.

GD2016 teamie Susan Janicula – vores grunge & steampunk inspirator:

Far's Dag GD2016 Susan 02

Jeg startede med at sætte farver på gelliplaten og trykte på copypapir (190g). Mine færdige tryk blev skåret ud med punch og dies. På de udstansede ting har jeg distressed kanterne. Mit tag blev limet på kraftigere papir 300g, og brugt 3D limpuder på pile og mærker der skulle fremhæves. På baggrunden har jeg spredt lidt klatter hvid farve for at give tagget yderlig 3D effekt. Jeg har syet med uldtråd på symaskinen.

Far's Dag GD2016 Susan 01

Materialer: Dina Wakley paint / Tim Holtz Distress ink / Zizzix Tag Collection, Prize Ribbons, Artful Arrows / Panduro Stjernepunch / HeroArts Alphabets stempel / Kraft-Core cardstock.

GD2016 teamie Ria-Kirstine – vores Art Journaling inspirator:

Far's Dag GD2016 Ria-K. 02

Med inspiration hentet fra sæbebobler har jeg med watercolor wet in wet teknikken skabt baggrunden til kortet. Jeg har valgt sort border, og stregerne rundt om boblerne og selve tekst stykket for at gøre kortet lidt mere maskulint. Teksten er lavet med hvid embossing.

Far's Dag GD2016 Ria-K. 01

Materialer: Stempelsæt fra Panduro Hobby artikel no. 510123 / Sizzix Circles Die artikel no. 657551.

GD2016 teamie Linda – vores Album & Eske inspirator:

Far's Dag GD2016 Linda 02

Kortet er inspirert av Jennifer McGuire. Jeg har brettet acetat og stemplet med bakgrunnsstempel. Borden med tannhjul er stanset ut halvveis med tannhjuldies. På baksiden av tannhjulene har jeg skrivefelt.

Far's Dag GD2016 Linda 01

Materialer: Til farsdagen stempel fra Kort og godt / Gearhead dies fra Sizzix – Tim Holtz.

GD2016 teamie Gunn – vores Brettekort & Eske inspirator:

Far's Dag GD2016 Gunn 02

Dressjakke kort til far. Jakka og skjorta er brettet i kartong. Skjorta er noen mm smalere enn jakka for at den skal passe fint inn. Vesten er tilpasset skjorta. For å skape ett litt kulere image har jeg festet et par solbriller i lomma på jakka og lommeur på vesten.

Far's Dag GD2016 Gunn 01

GD2016 teamie Bente-Heidi – Vores Project Life inspirator:

Far's Dag GD2016 Bente-Heide 01

Jeg har laget et enkelt brettekort i maritim stil til far. Kortet står stødig og jeg har brukt ark fra UHK Gallery som er en polsk produsent. Kompasset er pyntet med nagler og jeg har også brukt noen få perler ellers på koret, og tekst fra arkene. På baksiden er det to tag’er med plass til en personlig hilsen.

Far's Dag GD2016 Bente-Heide 02

Materialer: Ark/ Bazzil – Kraft, Thyphoon. UHK Gallery :Naval treaty – Sea Stories, Calm before the storm og The map. Dies/ Cottage Crutz – stitched sirkler. American Crafts elements – Mini brads. Marianne Desing – Diamond gems. Distress ink: Vintage photo (stampers) og Ground Espresso inked.

The Paper Crafting håber at vi og GD2016 teamet har kunne give Jer alle inspiration til maskuline kort og projekter.

Vores GD2016 team er fast på hver torsdag i magasinet – så husk endelig at følge med. Der er noget for enhver smag og stil blandt vores fantastiske dygtige GD2016 teamies.

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More