FARS DAG – SNABBA ENKLA KORT!

0 1,277

Till fars dag har jag gjort några snabba enkla kort med hjälp av Pion Designs fina serie Till Far. Jag har använt mig av text och motiv från de mönstrade papperen och det enda jag har lagt till är några blommor, hjärtan och Stickles. Superenkla och väldigt snabba kort till männen som förtjänar att firas på söndag!

fars dag III blogg

 

Den stora blomman på det här kortet kommer från Primas fina serie Anna Marie.

 

fars dag blomma680

 

Det här kortet skickade jag till min egen far och det passar alldeles utmärkt eftersom han är mycket bilintresserad.

 

fars dag phänobilen

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More