,

En designers udfordringer

Dette indlæg handler lidt om mine kort for august måned som designer for 3Quarter. Det sjove ved at være med på et design team er at man ved aldrig hvad deres nye måneds kits er, og jeg må indrømme jeg prøver for hver gang jeg modtager et kit, at skabe nye spændende kort på hver deres måde.

Denne gang var det meget kraftige farver som først jeg tænkte, uha jeg kommer virkelig ud på glat is. Men alligevel skabte jeg disse smukke kort, som man kan se nærmere på samt de små detaljer. På de følgende billeder kan du nyde mine kreationer.

  • Type projekt: Kort
  • Anledning: Designeroppdrag
  • Stilart: Punk
  • Teknikker brukt: Fuzzy Cutting, Layering, Folding
  • Pynt/dekor: Texter, Chipboards, bånd, Twine, Lace, Mash
  • Hovedfarver:  Rødt, blått

SE OGSÅ: DESIGN TEAM – ER DET NOE FOR MEG?
Posted

Translate »