,

Art Journaling – Farverigt vinter tema

Kender I det, når man bare mangler lidt farve i tilværelsen? Sådan har jeg det lige nu, da vi næsten ingen sne har fået endnu, og det er bare mørkt og trist udenfor. Så jeg tænkte at jeg kunne lave mit eget farverigt “art work” som jeg kan stille op på hylden, og pynte.


Type prosjekt: Art Journaling, Mixed Media
Stilart: Mixed Media, Contemporary
Teknikker brukt: Farvning med gelatos og spray
Pynt/dekor: Knapper
Hovedfarge: Blå, hvid
Medium som er brukt: Finnbair Soft Medium Gel, Gesso, Gelatos, maling
Utstyr som er brukt: Varmepistol, pensler og vand
Evt. andre opplysninger: Gammel bog fra genbrugsbutik


Jeg brugte en gammel bog, som jeg har købt i genbrugsbutikken for billige penge. Jeg bruger denne bog, til at øve mig i mixed media teknikker, som jeg er helt ny i. Jeg manglede et farverigt projekt, som jeg kan stille som pynt på en hylde med andre billeder.

Jeg brugte et par gamle knapper jeg havde liggende, til at lave en “træ krone” som skal forstille at være dækket med sne. Om det så ser således ud, er nok lidt svært at se…

Og lidt splatter skal der til, i et vinter tema. Jeg kan godt lide at arbejde med gelatos, de er så farverige, og når de bliver blandet over på gesso, er de super nemme at blende sammen.

Jeg har lavet et video hvor jeg viser hvordan denne Art Journal blev lavet.

Jeg håber at I kan lide videoen, og jeg siger tak for i dag, og ønsker er alle sammen en rigtig god weekend.

Art Journaling: Time Flies
Vinterlig vertinnegave
Nordlyset Annas Art Journalside


Posted

Translate »