FAUX WOOD LETTERS – DIY

0 691

Over alt synes jeg man efterhånden ser træbogstaver sat op som decor, jeg er vild med det, men jeg er for nærig til at købe dem. Hvad gør man så? Man laver dem selv og hvordan jeg gjorde vil jeg gerne dele med jer

Type projekt: paper art, home decor, diy
Stilart: CAS
Teknikker brugt: stamping, mini alphabet punch board
Hovedfarve: sort, brun
Medium: hobbylim, versamark, memento dual tip brush ( tuxedo black, potter’s clay)
Redskaber: kraft karton, misti, hero artsdesignerwoodgrain mounted stamp, funfoam
#BLEMÅS kunne være så sødt at have stående ved vores puslebord, men er jo ikke en plads vil kommer til at have for evigt og derfor bliver jeg nærig og vil ikke købe de populære træbogstaver, for hvad skal jeg med dem senere.
Derfor besluttede jeg mig for at DIY dem selv.
Her er hvad jeg brugte
Jeg startede med at punch alle mine bogstaver ud med mit alphabet punch board. Herefter udførte jeg lidt stempel kirurgi, ved at skille mit stempel fra træblokken så jeg kunne bruge det sammen med min misti.
 
Da jeg havde alle mine bogstaver klar stemplede jeg dem alle med 3 lag versamark ved hjælp af min misti, dernæste malede jeg alle kanterne med min memento dual tip marker i farven potter’s clay.
Dernæst limede jeg mine bogstaver fast til noget funfoam med hobbylim og herefter lod jeg det ligge i pres natten over
Næste dag klippede jeg dem alle ud og gav alle kanterne med memento dual tip marker i farven tuxedo black. Nu er der bare tilbage at sætte mine faux wooden letters op. Sweet dreams skal sidde ved vores ældste datters seng, overvejer at lave et par z bogstaver og sætte op sammen med.
 

Jeg håber du har fundet lidt inspiration til selv og gå i gang.

KreaTive hilsner Ria-K.

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More