FEATURE UGE – MAJA DESIGN – LILLE GAVEPOSE

1 1,369

Fantastisk inspiration og meget forskellige projekter med Maja Design vi har set fra redaktionen indtil i dag og vi er langt fra færdige. Nu er det atter blevet min tur og denne gang har jeg lavet en kær lille gavepose med fine rosetter.

Type prosjekt: Gavepose
Anledning: Generell
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brukt: Die Cutting
Pynt/dekor: Die Cuts, hyssing

Jeg har valgt at lave en lille kær gavepose, hvor jeg har brugt papirer fra kollektionen “Vintage Frost Basics“. Herfra har jeg udvalgt et par flotte design papirer i blå og beige/brune nuancer. Udgangspunktet for mit valg af mønster til dette projekt var, at det ikke måtte være for stort i mønstret, der måtte ikke være for mange forskellige farver og det skulle kunne passe til en mand.

PKL_MD_IMG_1128

Mit mål var at teste et par ting i forhold til papirets kvalitet og brugbarhed. Først ville jeg se, hvorledes papiret kunne “bære” sig selv. Her var absolut intet negativt at sige. Min gavepose holdt formen utroligt godt, næsten for godt. Sidste skulles selvfølgeligt at det bare er en lille fin gavepose, hvorfor papiret ikke får megen mulighed for at vise flexibilitet. Til at lave selve gaveposen har jeg brugt “21th of December” fra Maja Design og en “Goodie Bag” die fra Lawn Fawn.

PKL_MD_IMG_1129

Det næste jeg ville teste var, hvorledes papiret holdt til at blive bukket til små fine rosetter. Her var jeg spændt på at se, om papiret ville revne eller krakkelere. De små rosetter er kun 3,5 cm i diameter, så det var i mine øjne en god måde at teste papiret på. Her klarede det sig enormt positivt. Jeg har ofte tidligere oplevet, hvorledes karton eller kraftigt papir alt for nemt har revnet ved ombuk. De små rosetter blev utroligt fine og flotte. De er lavet med “20th of December” fra Maja Design og “Flower with leaves” dien fra Nellie Snellen.

PKL_MD_IMG_1267

De små rosetter valgte jeg at sætte en lille cirkel på forsiden og bagsiden. Dette var primært for at skjule midter samlingen af rosetten, samt stabilisere rosetten. Og så syntes jeg i bund og grund bare at det pyntede 🙂

Jeg har brugt en tag die og stempelsæt fra Sizzix. I sættet er der blandt andet nogle små søde tags, som passede godt til looket af papiret. Selve teksten har jeg stemplet med Hero Arts Shadow Ink “Cup O’ Joe”. Twine snoren var oprindelig hvid, men jeg har farvet den grå med en Promarker pen.

PKL_MD_IMG_1268

Materialer brugt:

 • Maja Design papir “20th of December” og “21th of December”.
 • Lawn Fawn “Goodie Bag” die
 • Nellie Snellen “Flower with leaves” NFD009 die
 • Simon Says Stamp “Stitched circles” dies
 • Sizzix stempel og die sæt “Tags”
 • Hero Arts Shadow Ink “Cup O’ Joe”
 • Letraset Promarker “Warm Grey 1”
 • Panduro Jute Twine “white”
 • Broderi garn i brunt
 • Heidi Swapp “Scrappy Glue”
 • Sizzix Big Shot

Det var mit lille projekt til i dag. Håber I blev inspirerede.

Her kan I se vores tidligere inspirationsartikler i Feature Ugen – de er helt klart et besøg værd:

 

1 kommentar
 1. Mai-Britt skriver

  Hvor er den lækker og elegant i sin enkelhed. Papiret er bare superflot, og det er dejligt, at du skriver om dine erfaringer med teknikker og papir. Tak for inspirationen!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More