,

Feature uge – Maja Design – Notesblok omslag

Hele denne uge vil vi præsentere inspiration og projekter med fokus på Maja Design. Hver dag vil I få et nyt projekt at se, så kig forbi hver dag. Vi har hver i sær fået frie hænder til at lege med Maja Design’s papir, så glæd Jer!

 • Type prosjekt: Notatblokk-omslag
 • Stilart: Naturalistisk
 • Hovedfarge: Lilla

SE OGSÅ: ENKEL ESKE TIL TOFFIFEE MED MAJA DESIGN

Jeg, Pia, har fornøjelsen af at kick starte feature ugen, så jeg glæder mig til at dele mit lille projekt med Jer. Jeg har leget med papir fra kollektionen “Vintage Spring Basics“, som indeholder papir i dybe pastel farver. Jeg har valgt, at bruge papir i lilla og beige nuancer.

Mit lille projekt er et enkelt og simpelt omslag til en notesblok i A6 størrelse. Mit formål var at skabe en værtindegave, som ville falde i både unge og ældres smag.

PKL_MD_IMG_1178

Jeg har også en video, som viser hvordan jeg har lavet omslaget til notesblokken – fra start til slut.

Til omslaget forside har jeg brugt papirerne “9th of April” og “1st of April”. Silkebåndet var et jeg fandt i mine gemmer, som vist stammer fra en julegave. Altid dejligt at kunne genbruge.

PKL_MD_IMG_1171

Jeg har holdt omslaget meget enkelt og har brugt kollektionens motiver til at pynte med. Jeg kunne ikke stå for denne smukke fugl, hvorfor jeg valgte at lade den stjæle billedet på forsiden. Jeg har brugt en bracket die (tuborg klamme) til at lave de smukke buer.

PKL_MD_IMG_1170

Indvendigt i notesblok omslaget har jeg brugt kraft karton til at skabe lommen til at holde på notesblokken, samt til at skabe en skrå lomme på bagsiden af forsiden. Kraft kartonet har jeg efterfølgende pyntet med papir fra kollektionen.

PKL_MD_IMG_1177B

Til den lille tag med fuglen har jeg brugt en tag die og papiret “2nd of April”. Egentligt har tag’en kun et hul i den ene ende. Men ved at køre die’en igennem min Big Shot to gange, hvor jeg anden omgang vendte die’en modsat, så fik jeg ens huller i begge ender af tag’en.

PKL_MD_IMG_1174

Dette projekt var min første oplevelse med Maja Design papir og der var 2 ting, som jeg særligt havde fokus på.

 1. Kvaliteten af papiret – Det var en klar positiv oplevelse. Kvaliteten er kraftig og føles lækker mellem fingrene.
 2. Risiko for krakelering/revner – Jeg oplever nogle gange at kraftigt design papir eller karton nemt revner, når der laves ombuk eller foldekanter. Med Maja Design’s papir oplevede jeg ikke dette, hvilket er et kæmpe plus i min bog.

Materialeliste:

 • Maja Design papir “1st of April”, “2nd of April” og “9th of April”
 • Kraft karton 12×12
 • Clearly Besotted Stamps “Decorative Tag” die
 • Clearly Besotted Stamps “Bracket Edges” die
 • A6 Notesblok
 • Martha Stewart Score Board
 • Martha Stewart Paper Trimmer
 • Heidi Swapp “Scrappy Glue”
 • Silkebånd fra eget lager

Min skitse til projektet:

PKL_MD_IMG_1263

Det var mit Maja Design projekt til i dag. Håber I blev lidt inspireret af mit enkle projekt.

Vi er fire i redaktionen, som har fået fornøjelsen af at lege med Maja Design’s kollektioner. Kom og kig med igen i morgen – her byder vi på endnu et nyt projekt i vores Feature Uge.

Her finner du artikler utgitt i Feature-uken av Maja design:

Mandag: Pia – Notesbok omslag
Tirsdag: Lena – To kort – to forskjellige stiler
Onsdag: Maryann – Veggkalender
Torsdag: Sofia – Folder
Fredag: Pia – Lille gavepose
Lørdag: Lena_J – Minnekalender
Søndag: Sofia – Vårinspiration

 


Posted

Translate »