FEATURE UGE – NELLIE SNELLEN – ALTERNATIV BRUG AF DIE

0 1,076

Nogle gange kan det virkelig betale sig at tænke alternativt. Måske sidder man med et stempel, papir eller en die, som ikke lige er den stil man selv ville have valgt. Dette skete for mig med netop den Nellie Snellen die, som I skal se et projekt med i vores Feature Uge.

Type prosjekt: Eske
Anledning: Generell
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brukt: Stempling, Die Cutting
Pynt/dekor: Die Cuts, Twine
Hovedfarge: Rosa

PKL_NS_ild003hgDa jeg pakkede Nellie Snellen’s Interlace Border die “Crown” ud, var min første reaktion ….shit!….ja, undskyld sproget, men det var nu det jeg tænkte. Denne intricate kant-die med alle de detaljer, var ikke lige min “clean & simple” stil. Så den blev faktisk lagt til side, men alligevel rumsterede den rundt i mine tanker de næste par dage.

Jeg gik på internettet og søgte efter video’er med netop denne type Interlace Border die. Det blev jeg ikke meget klogere af. Men så fik jeg en idé (efter nogle dage, altså)! Og min idé blev til virkelighed, hvilket I kan se i video’en, hvor jeg bruger denne kant-die på en alternativ måde.

Først skal I lige se, hvorledes denne Interlace Border die oprindeligt er tiltænkt. Af et par rester af mine die-cuts viser jeg på billedet, hvordan det er meningen man “fletter” de to kant-dies sammen.

PKL_NS_IMG_1247B

Jeg har til gengæld valgt at gøre noget helt andet med denne kant-die. Har I lagt mærke til de små huller, som er i den ene side af kant-die’en? Disse huller har jeg gjort brug af til min lille alternative løsning. Se med i video’en….

Jeps, jeg har lavet små 3D blomster med denne kant-die. Det havde selv jeg ikke forventet, da jeg første gang pakkede denne Nellie Snellen die ud.

De små 3D blomster har jeg brugt til at pynte en pillow boks æske med. Det endte rent faktisk med at blive indpakningen til min lillesøsters 19 års fødselsdagsgave – ergo, de tøsede pink farver 😉

PKL_IMG_1248

På nedenstående billede kan I rigtig se 3D blomsterne.

PKL_IMG_1252

Materialer brugt:

 • Vivi Gade karton “Pink” (til pillow æsken)
 • 4CC 250g karton “Hvid” (til den lille tag og blade)
 • Vivi Gade design papir “Helsinki 10” (til 3D blomsterne)
 • Karen Marie Klip “Pillow Box Stencil M”
 • Nellie Snellen Interlace Border Die “ILD003 Crown”
 • Clearly Besotted Stempel og Die sæt “Leafy Accents”
 • Hero Arts Shadow Ink “Soft Leaf” og “Passion Flower”
 • Sizzix Stempel & Die sæt “Tags”
 • American Crafts Bakers Twine
 • Sizzix Big Shot
 • Brads / Soldaterben
 • Quilling pen
 • Heidi Swapp “Scrappy Glue”
 • 3D puder

Det var, hvad jeg havde at vise Jer i dag. Håber I har været en smule underholdt i processen 😉

Husk, at vi igennem hele Feature Ugen har et nyt projekt til Jer – og hvem elsker ikke inspiration!

Du kan se vores tidligere projekter fra ugen her:

Mandag: Feature uge – Nellie Snellen – Prismer til påske og jul
Tirsdag: Feature vecka – Nellie Snellen – Love
Onsdag: Feature uke – Nellie Snellen – Gave-esker
Torsdag: Feature uke – Nellie Snellen – Telysestaker

 

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More