, ,

Feature uge – Nellie Snellen – Ball

Jag har fått det som antagligen kommer att bli årets mest använda die, för min del! Folding die – Ball från Nellie Snellen. Men den här stansen kan man göra så otroligt söta dekorationer. Jag älskar den och ser fram emot att få göra gula snurror till påskkort, röda till julkort och rosa, blå och gröna till bebiskort.

nellie snellen folding dies ball

Här är ett kramkort med “snurra” eller Ball som det kallas på engelska.

SE OGSÅ: FEATURE UGE – NELLIE SNELLEN – ET ENKELT KORT

kort kram nellie snellen
kram nära II
kram nära

Det här kortet är gjort med samma färger men lite mer sofistikerat.

kort nellie snellen you are beutiful
nära beutiful snurra

De här snurrorna kommer ni garanterat att få se mer av från mig! Jag är så glad för att jag har fått möjlighet att upptäcka diesen från Nellie Snellen och undrar också vad ni har för favoriter?


Posted

Translate »