FEATURE UKE – NELLIE SNELLEN – TELYSESTAKER

0 980

 

Maryann har vært nødt til å trappe ned litt på arbeidet hun har gjort for The Paper Crafting og hun er nå tilknyttet magasinet som gjestedesigner. Før Maryann trappet ned laget hun to telysetaker i papir ved hjelp av en die fra Nellie Snellen som vi viser fram i dag. 

Type prosjekt: 3D – lysestaker
Anledning: Generell
Hovedfarge: Blått

097

Telysestakene er nok tryggest å bruke med batteridrevne telys. Fordelen med å lage telysestakene selv er at man kan lage de i de fargene man har lyst til. Dermed kan de tilpasses enhver anledning – som for eksempel rosa med blomsterdekor til barnedåp for ei lita jente, i “Steampunk”-stil til en guttebursdag og så videre. Eller hvorfor ikke bruke de som en holder til bordkort og for eksempel gjemme en liten sjokolade i de? Her er det bare fantasien som setter grenser.

Redaksjonen i The Paper Crafting har brukt dies fra Nellie Snellens kolleksjon “Rosette Folding Dies” og “Interlace Border Dies” på papirprosjektene som vises fram i løpet av denne uken.

De tidligere artiklene i denne serien finner du her:
Feature uge – Nellie Snellen – Prismer til påske og jul
Feature vecka – Nellie Snellen – Love
Feature uke – Nellie Snellen – Gave-esker
Feature uke – Nellie Snellen – Telysestaker

098

Foto: Maryann Laursen

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More