,

Feature uge – Nellie Snellen – Gaveesker

Vi skribentene har jo vært så heldige at vi har fått prøve oss på noen dies fra Nellie Snellen. Og dette er noen fantastiske dies. Blomsten skjæres ut slik at den har perforert kant til brettingen, og hull til og sy den sammen. Så den var veldig enkel i bruk. Borden jeg har brukt her var også veldig enkel i bruk, og hadde et par variasjoner når den var ferdig. Og det er jo helt herlig at man kan få til flere typer utseende med samme die.

Jeg satt og surfet litt blogger når jeg kom over denne malen HER. Og da bare måtte jeg bare sette meg ned og lage noen av de. De var jo bare helt fantastisk søte, og så enkle å lage. Og putter man litt snop oppi disse er de jo perfekte små gaver. Så jeg ser for meg at jeg kommer til og lage mange slike i fremtiden.

SE OGSÅ: FEATURE UGE – NELLIE SNELLEN – TELYSESTAKER

kreativelena_P02_2015

På de tre fremste eskene er det brukt ark fra Maja Design, mens den siste er fra Minne-hjørnet. Stemplene på den rosa esken er fra KaBoks, og stemplet på den blå er fra kreativ hobby. Og blomstene og bordene er da Nellie Snellen.

kreativelena_P02_2015_02

Pyntet blomsten med snøstjerner fra et par Martha Stewart puncher.

kreativelena_P02_2015_03

Posted

Translate »