FEM FRA FACEBOOK: MINE KREATIVE PLANER FOR 2020 – DEL 1

0 991

Mange trekker nok et lettelsens sukk i disse dager. Julekortene er laget og sendt, og kanskje har du også laget både pakkelapper og egne gaver dette året. Men nå som glitterstøvet har lagt seg kan det være en utfordring å vite hva man skal finne på å lage til neste år. Vi har spurt folk på Facebook om hvilke kreative planer de har for 2020. Dette er artikkel 1 av totalt fire artikler som vi publiserer nå i romjula.


Pia Anny Lizzi Hanson, Danmark

Planen er at jeg skal have mere fokus på mine mixed media teknikker og junk journal, som jeg vil både undervise i og lave en Youtube film med… Derudover har jeg sat mig et mål om at lære at tegne så det ligner, derfor starter jeg på et kursus her imellem jul og nytår, som jeg håber at kunne bruge i fremtiden…


Jeanette Frydenberg, Norge

Mine kreative planer er å bli flinkere til å lage layout/LO å se flere muligheter der og bruke mye cut files fra silhouette maskinen og bli flinkere til å legge det ut på bloggen/Instagram i løpet av året, sånn at jeg kan se tilbake på prosjektene mine.


Susanne Arentoft, Danmark

Mit år fortsætter med min youtube kanal hvor jeg pt laver film i serien “byg dit eget album 1” og “Byg dit eget album 2”, der vil også komme film og kort, explotionsbox-boxe mm. Og så skal der laves albums, kort og æsker og selvfølgelig hækles ind i mellem.


Jorunn Langås, Norge

Mine planer for 2020 er å få brukt alle ting som jeg bare måtte ha. Å det er ikke lite. Skal legge alt i en eske og finne ut av hvordan det virker. Tenker nok at jeg blir å ha en liten serie på youtube om dette.


Hanne Visdal Bjørnson, Norge

Planene mine er å delta på flere julemesser, så da kommer jeg til å sette av tidsrom i løpet av året hvor jeg fokuserer på et og et produkt. Sånn er det å ha småbarn i hus.


Foto: Profilbilder fra Facebook
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More