FEM FRA FACEBOOK: MINE KREATIVE PLANER FOR 2020 – DEL 2

0 899

Mange trekker nok et lettelsens sukk i disse dager. Julekortene er laget og sendt, og kanskje har du også laget både pakkelapper og egne gaver dette året. Men nå som glitterstøvet har lagt seg kan det være en utfordring å vite hva man skal finne på å lage til neste år. Vi har spurt folk på Facebook om hvilke kreative planer de har for 2020. Dette er artikkel 2 av totalt fire artikler som vi publiserer nå i romjula.


Jean Rasmussen, Danmark

Min plan for 2020 er at sætte tid af i kalenderen til at have dage i hobbyrummet. Jeg vil gerne have lavet nogle flere kort som kan bruges til diverse dage der fejres, så jeg nemt kan snuppe et kort når jeg skal til noget.. Jeg vil gerne have lavet flere ting med min silhouette cameo som i år kun har været meget lidt brugt. Har flere projekter med albums det ikke er blevet færdige jeg gerne vil have lavet.. Og så skal der en grundig oprydning til i hobbyrummet igen.


Malene Sander Jensen, Danmark

Jeg flytter i hus starten af 2020, så mit første (og nok største) projekt vil være at indrette og komme på plads i mit nye hobbyrum/kontor.
Derudover vil jeg gerne lave flere kreative videoer tillid YouTube kanal (den er lidt overset for tiden, da vi ligger i flytterod). Og så tror jeg nogle af de første projekter i huset vil tage udgangspunkt i at genfinde det jeg har og have en form for “use your stash” tema og genfinde forskellige teknikker.


Martine Andersen, Norge

Planen min for 2020 er å fortsette med kortlaging, prøve å få til enda flere bestillinger. Skal også bli bedre kjent med silhouette cameo. Jeg ønsker også å prøve meg på julemesser 2020, og også lage babykort som jeg kan dele ut til nyfødtavdelingen på Ahus. Ellers så har jeg lyst til å prøve meg på project life album, og kanskje noe ala mixed media påskeegg. Av andre hobbyting vil jeg nok prøve meg på decoupage og sying.


Mette Janni, Danmark

Min plan for 2020 er min undervisning på min gruppe online og gratis , nye spændende blomster dekorationer hvor jeg blander quilling med scrap , som bliver flotte dekorationer man kan have stående i sit hjem , samt vil jeg bruge en del genbrug / husholdning emballage hvorpå jeg vil omdanne det til brugbare ting som er kombineret med papir blomster m,m , det bliver et spændende år for mig med nye ting som jeg glæder mig til at fortælle mere om.


Tone K. Jensen, Norge

Jeg vet ikke om jeg kommer til å gjøre det, men jeg er nysgjerrig på geleplate og bruken av denne. Videre er jeg nysgjerrig på alkohol inks og lage egne bakgrunner med dette. Også har jeg lyst til å lage flere kort som er litt oppbygde med pynt – ala Lady E sine kort (blir mye clean and simple i julen, så da føler jeg alltid en behov for overstæsjing en periode etterpå). Ellers er jeg dårlig på esker osv, så det noe jeg har lyst til å prøve meg på.


Foto: Profilbilder fra Facebook
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More