FEM FRA FACEBOOK: MINE KREATIVE PLANER FOR 2020 – DEL 3

0 540

Mange trekker nok et lettelsens sukk i disse dager. Julekortene er laget og sendt, og kanskje har du også laget både pakkelapper og egne gaver dette året. Men nå som glitterstøvet har lagt seg kan det være en utfordring å vite hva man skal finne på å lage til neste år. Vi har spurt folk på Facebook om hvilke kreative planer de har for 2020. Dette er artikkel 3 av totalt fire artikler som vi publiserer nå i romjula.


Anne Jansson, Norge

Mine planer for 2020 et å lage album til mine barnebarn og lage noe minnerikt til mitt eldste barnebarn til hun skal konfirmeres. Så har jeg en sko som jeg vil forvandle. Har mye maling og lignende som jeg ønsker å få tid til å prøve ut mere.


Karianne Teig, Norge

Planen min er å lære meg å bruke min siluette cameo mer, og jeg reiser til USA i januar for kreativt påfyll og kursing og ny lærdom på creativation. Jeg vil fortsette å bruke all fritiden min på hobby og konsentrere meg om å bli bedre på det jeg også kan fra før.


Kirsten Grue Hyde, Norge

Mine planer er litt flerdelte. Først og fremst har har jeg et bryllup å planlegge med invitasjoner og det som hører til. Så får jeg se. Er ferdig med studier og flytting for en stund og dermed er det kanskje mulighet for å bli litt aktiv igjen? 


Tonje Wetterstad Russwurm, Norge

Neste år blir 100 % album og dokumentering for meg! Jeg har startet en Facebook-gruppe her på Facebook og kommer å bruke det meste av min kreative tid på å forevige de små og store øyeblikkene i livet og formidle verdien av å gjøre dette.


Berit Okstad, Norge

En vil fortsette og lage kort. Å en har lyst t å utforske mer me stempling og lære sæ bruk av farge stempelputer. Og forhøre mæ om hvilken utstyr en trenger t slik bruk.


Foto: Profilbilder fra Facebook
Publisert med tillatelse

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More