FESTBORD

2 1,482

Det er sikkert mange av dere som lager bordkort og hjelper til å pynte festbord om dagen. Jeg var så heldig å få være med på det noen uker tilbake. I dag tenkte jeg å vise dere hva jeg laget. Denne gangen handler det ikke bare om papirprosjekt, men også litt om blomster. Men det tror jeg dere tåler:)

Type prosjekt: Bordkort, ballong og blomster
Stilart: lag på lag
Anledning: Konfirmant
Hovedfarge: Grønt/rosa/hvit
Pynt/dekor: Bånd, blomster, tekster, sugerør, perlebånd
Medium som er brukt: Distress Ink

Konfirmanten ønsket seg et posebordkort med kaker oppi som hun hadde sett og smakt ved en tidligere anledning. Så da var det bare å hente frem oppskriftene fra Oma i Tyskland, brette opp armene og bake 220 kaker. Selve posen er ferdig laget og kommer i mange ulike størrelser, jeg syns denne i 8x20cm. er ganske søt på bordet. De små rosa blomstene malt jeg selv for å matche ballongene vi pyntet lokalet med. Det gjøres enkelt med litt akrylmaling som tynnes med litt vann (en del vann og 2 del maling).

Litt nostalgi må hentes frem til et konfirmantbord. I disse søte små skoene tråkket konfirmanten sine første skritt.

Blomster er viktig. Vi hentet frem Norgesglass i ulike størrelser og satt de i grupper på bordene. Til glassene laget jeg tette runde buketter med hvit Hortensia som fortsatt var grønn, eukalyptus grener og roser. Rosene er spesialbestilt hos Mester Grønn. De heter Pink Sahara og har en helt fantastisk duft.

Etter bordpyntingen fredag kveld, laget jeg dette etuiet til en pakke Kleenex papir. Det kommer lett tårer på en sånn dag, særlig for mammaer. Jeg laget den i samme uttrykk som bordkortet så den kunne ligge på bordet, lett tilgjengelig for mamma.

Så var det gaven til konfirmanten. Jeg vet at denne konfirmanten setter pris på flotte kort og tar vare på tingene hun får. Så da ble kortet et 3D prosjekt denne gangen. Selv om du får kjøpt skjelettet flatpakket, så tar det tid. Du må selv tegne og prøve deg frem med mellom elementene for at det skal bli en tett ballong. Teksten ble en enkel vimpel som jeg satte på sammen med blomstene. Pengene la jeg i kurven. Et morsomt men tidkrevende prosjekt. Men det er koselig å tenke på at ballongen er på plass på pikerommet.

Ønsker dere alle lykke til med alle bord som skal pyntes rund i landet de nærmeste månedene:)
Klem Betina

close
2 kommentarer
  1. Anita skriver

    Så innmari stilig! Og så fint med tips til pynting av bord og sånt!

    1. Betina Olslund skriver

      Så koselig kommentar:) Tusen takk Anita:)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More