Finale “Årets skandinaviske scrapper 2016”

Da er vi endelig klare for finalen i “Årets skandinaviske scrapper 2016”. Nå er det scrappere fra de tre skandinaviske landene som skal konkurrere om å bli “Årets skandianviske scrapper 2016”. Du kan stemme i finalen fra 3. april til 29. april kl. 23.59. Vi ønsker alle våre finalister lykke til!


Sanne Nielsen, Danmark.
Finalist 1, Danmark: Sanne Nielsen

Vår første finalist er Sanne Nielsen (sannekreativ). Sanne er 66-modell og bor i Roskilde. Hun har alltid elsket å bruke hendene og på skolen var det de kreative fagene hun likte aller best. På 1990-tallet og 2000-tallet var Sanne svært opptatt av tegning og maling og hun var tilknyttet et galleri. I 2005 begynte hun å bygge esker etter bokbindingsmetoden og i 2007 fikk hun arbeidspraksis i en scrapbookingbutikk. Da ble det for alvor fart på hennes nåværende hobby. 

Nå liker Sanne godt å blande de ulike ting og metoder hun har lært opp igjennom årene og hennes yndlingsstil er helt klart Vintage og Steam Punk. Sanne finner inspirasjon i naturen og i videoer hun ser på You Tube. Men tiltross for at hun blir inspirert klarer hun ikke helt å følge en oppskrift, hverken når det gjelder mat eller papirkunst, til punkt og prikke, Sanne vil alltid gjøre ting litt annerledes og dermed sette sitt eget preg på det hun lager. 

I løpet av de siste fem årene har Sanne holdt mange kurs i papirhobby, men har dessverre vært tvunget til å slutte med det på grunn av dårlig helse. I dag er Sanne designer for den danske butikken Your Own Scrap hvor hun også tegner forslag til nye stempler. 

Kofferter laget i papir.
“Steam Punk”-koffert.
Til de små ting. Kommode i papir laget av Sanne.

Du kan se mer av det Sanne lager på hennes Facebook-side som du finner her:
Sannekreativs kreationer

 

Foto: Sanne Nielsen
Publisert med tillatelse


Susanne Halseth, Norge.
Finalist 2, Norge: Susanne Halseth

Susanne Halseth er 29 år og bor på Skoppum. Der bor hun sammen med sin mann og tre barn. Susannes første scrappeprosjekt var å lage invitasjoner til hennes eget bryllup i 2009, men det var ikke før i 2011/2012 at hun for alvor startet med papirhobby. Susanne foretrekker å lage kort, notatbøker og ulike bretteprosjekter. Hun liker aller best å lage kort i “søte” farger med mye blomster, glitter, Gesso og søm. Susanne liker utfordringer og vil alltid prøve ut nye ting innenfor hobbyen. 

Susanne forteller at hun alltid har hatt en forkjærlighet for Kort & Godts produkter og at hun føler seg svært heldig som får være med i Kort & Godts Design Team. I 2017 er Susanne også gjestedesigner for Ett Trykk (Norsk stempelblad).

Susannes stil varierer etter dagsform og hva hun blir inspirert av. Hun finner ofte inspirasjon i bilder av kaker, brudekjoler, interiørbilder og lignende. Det er fargene på bildene eller følelsene bildene gir som inspirerer Susanne og vekker kreativiteten. Susanne blir også veldig inspirert av alle de flinke scrapperne hun følger på Instagram og Facebook. 

Romantisk og feminint. Notatblokk laget av Susanne.
Eksplosjonskort med en nydelig bryllupskake på innsiden.
Elegant og lekkert kort i duse blåtoner.

Du kan se mer av det Susanne lager på hennes blogg som du finner her:
susannehalseth.blogspot.no

Instagram: susannehalseth
Facebook: Susannes scrapping kort og hobby

 

Foto: Susanne Halseth
Publisert med tillatelse


Cecilia Gunnarsson, Sverige.
Finalist 3, Sverige: Cecilia Gunnarsson

Cecilia Gunnarsson (Cicci with the Pen) er vår tredje finalist. Cecilia er 42 år gammel og hun bor i Sverige sammen med sin mann, to sønner og sin hund. Cecilia arbeider som gitarlærer på en kulturskole og hun elsker jobben sin. Cecilias far var kunster og Cecilia forteller at det var magisk å se han arbeide med et maleri. Faren oppmuntret alltid sine døtre til å tegne/male noe og Cecilia minnes at hun kunne bruke timesvis på tegning og maling som liten. Interessen for å skape noe og være kreativ har alltid vært der, forteller Cecilia. 

Cecilia begynte først med scrapping rundt 2002, men siden hennes eldste sønn ennå var liten da hadde hun ikke riktig tid til å fortsette. Gjennom årene ble det noen få kreasjoner uten at det helt tok løs den gangen. Men, for tre år siden oppdaget Cecilia Copics og ble helt betatt. Siden den gang har Cecilia fargelagt noe nesten hver dag. Cecilia elsker Copic Markers – de er så lette å ha med seg og bruke overalt, som foreksempel i sofaen mens resten av familien ser på TV. Siden man ofte føler at man har for lite tid til hobbyen er det så fint at man kan fargelegge litt hver kveld. Cecilia innrømmer gjerne at hun er avhengig av fargeleggingen. 

Cecilia finner inspirasjon hos andre papirkunstnere, fra musikk og i naturen. Hun elsker å lage egne bakgrunner til motivene, men sier at hun synes det er vanskelig å si at hun har en egen stil. Hun har vært teamleder for “Crafters Through the Craft Room Door” i snart to år og hun er også med i Designteamet til Crafts and Me. Tidligere var Cecilia med i Designteamet for Scrappers Delight. 

Eventyrpreget kort med flott motiv og en utrolig fargelegging.
 

 

I arktiske strøk – kort med søtt motiv, passende tekst og en fantastisk vinterscene laget av Cecilia.
Rocka motiv med passende bakgrunn og dekorasjoner på dette kortet.
 
Du kan se mer av det Cecilia lager på hennes blogg som du finner her:
Cicci With the Pen

 

Foto: Cecilia Gunnarsson
Publisert med tillatelse


Avstemmingen foregår som følger:
– Du velger den av disse tre scrapperne som du mener fortjener tittelen “Årets skandinaviske scrapper 2016”.
– Det er ikke anledning til å stemme mer enn en gang.
– Du kan stemme fra 3. april kl. 17 til 29. april kl. 23.59
– Hvem som blir “Årets skandinaviske scrapper 2016” avsløres på Scrapbookingdagen 6. mai.


 


 


Tags:

Posted

Translate »