,

Födelsedag – Väska

Hittade en beskrivning på en söt liten väska.

  • Typ av projekt:  Väska
  • Anledning:  Födelsedag
  • Stilart:  Gulligt
  • Teknikker bruk: Stansning och prägling, stämpling.
  • Pynt/dekor: Texter, pärlor, tofs,
  • Huvudfärger:  Rosa
  • Utstyr som används: Dies, lim, Card Stock.

SE OGSÅ: BOKKORT TILL FÖDELSEDAG

Söt liten väska till en tjej ! Hade liten spillbit till denna väskan som passade perfekt ! Grattis diesen är från Roxstamps. Mallen till väskan hittade jag på en sida som heter Carolyn King, hon i sin tur hade hittat den på Silvey´s Craftroom. tittade lite på båda sidorna när jag gjorde den. Den var inte så svår att göra.

Borden på väskan tog jag en slimdies och stansade ut, skar den till rätt längd sedan. Diesen är även den från Roxstaps clubkit har jag för mig.

Gjorde ett kuvert till och ett kort att skriva på.


Posted

Translate »