Födelsedagskort med presentkort

När man får ett kort så är det kul om även insidan har något att erbjuda. Jag har idag gjort två stycken kort med fika-tema och på insidan finns det plats för ett presentkort. Så någon som är sugen på fika och bio?


Type prosjekt: Kort
Anledning: Födelsedag
Stilart: Gulligt och färgglatt
Teknikker bruk: Die-cutting
Pynt/dekor: Die-cuts, band och brads
Hovedfarge: Grönt och rosa
Utstyr som er brukt: Dies (Karen Burniston, Crealies och Gummiapan), mönstrade papper (Pysseltagen)


För att få så lite spillpapper av de fina “fika” pappret så gjorde jag två stycken kort i samma tema. De är lika fast ändå inte identiska. 

De små utstansade detaljerna är bara så toksöta! Jag har stansat ut en ring i metallkartong som jag först klippte isär innan jag monterade fast detaljerna, därefter limmade jag ihop dem igen. Det ser nästan ut som om de är metallringar, men de är alltså gjorda i papper.

Kaffemuggen som är i 3D kan man om man vill sätta ett presentkort bakom men det är fint även utan.

Jag gillar att ha rejäla skrivytor på mina kort och här har jag satt en färgad utstansad med vågig kant för att få en fin detalj på den vita ytan.


Posted

Translate »