,

Fødselsdagskort – neutrale farver

Jeg har lavet en serie af kort i neutrale farver. Efter Julen med pynt og farver, kommer vinteren, og jeg trænger til at skrue ned for farverne, og denne lækre papirserie passer så fint til nogle vinterkort, selv om der er sommerfugle på.


Type prosjekt: Kort i neutrale farver
Anledning: Fødselsdag
Stilart: Layering, simpel kort
Teknikker brukt: Mønsterpapir, stempling, diecutting
Pynt/dekor: Bånd, eyelid, halvperler
Hovedfarge: Brun, creme
Medium som er brukt: Distress oxide, Distress spray
Utstyr som er brukt: Varmepistol, stamping buddy, big shot.


Ofte når jeg finder en papirserie frem, så kommer der flere idéer, og jeg laver ofte 3-5 kort af gangen. I denne artikkel er det en papirserie fra Laserowelove, som jeg har fundet frem, og jeg har lavet 5 kort. Jeg har valgt at fortælle Jer om et af de kort jeg har lavet.

På dette kort har jeg en mørkere baggrundspapir, som har fået lidt hvid distress spray. Herpå er der 2 tags i 2 forskellige størrelser. De er sat sammen med en eyelid som pynt, men kan sagtens undlades. Tags er sat på med klæbepuder, for lige at løfte dem lidt fra baggrundpapiret og give lidt dybde. Ved hullet i tags er der placeret en dobbelt sløjfe med snor. Så har jeg påsat et banner med en tekst, den har fået et lille løft, for atter at give dybde. Den store sommerfugl, har fået lidt liv, ved at folde dens vinger. Tillykke er udstanset 2 gange, en i guld og en i et stykke rest karton. De limmes sammen, lige ovenpå hinanden, for at styrke den, da den stikker lidt ud over tags.

Håber det har givet dig inspiration til at lave nogle simple kort.

Kreative hilsner, Jeanette

Jeanette på Facebook: Gallery Cherry

Du finner mer inspirasjon til kortlaging her: Cardmaking – Kortlavning – Kortlaging – Kortmakeri

Nøkkelord norsk: Nøytrale farger. Kortlaging. Bursdag.
Nøkkelord svensk: Neutrala färver. Kortmakeri. Födelsedagskort.

Translate »