,

Fødselsdagskort i blåt

Dette kort er lavet med henblik på et fødselsdagskort der skal gives i en vintermåned. Jeg fandt dette papir i blå neuancer, som jeg syntes passer fint til årstiden og samtidig med en lille smule sommer ind over. I form af blomster og sommerfugl.


Type prosjekt: Kort
Anledning: Fødselsdag
Stilart: Clean and Simple
Teknikker brukt: distress af papir, udstansning
Pynt/dekor: sommerfugl
Hovedfarge: Blåt
Utstyr som er brukt: papirdistresser samt big shot (diecut maskine)


Jeg gik efter at lave et vinterligt fødselsdagskort, altså papir i hvide og blå neuancer.
Scrapboys har lavet en meget farverig serie, men hvor jeg kunne bruge disse blå neuancer.
Jeg havde fundet et kort på pinterest, hvor jeg villle bruge samme opsætning.
Denne opsætning er meget simpel og super anvendelig til flere anledninger. Der er en mørk baggrund, herpå 2 styks design papir, der har fået distressed kanterne. Designpapiret er løftet på klæbepuder. Så er der udstanset en krans i den samme mørke farve, som jeg har bagerst, den samme farve udstanser jeg mit tilllykke, som skal blive skygge. Selve tillykke er udstanset i hvid. Når skyggen er limet på, er det hævet let med små klæbepuder.
Sommerfuglen som er mit pynt på dette kort, har fået lidt liv. Med mit falseben buer jeg vingerne. Kroppen bliver limet på kransen, og vingerne understøttes med et par klæbepuder.
 

Håber du er blevet inspireret af dette indslag og får lyst til at prøve denne opsætning, som er meget simpelt men giver et lækkert resultat.

Kreative hilsner,  Jeanette

Du finner mer inspirasjon til kortlaging her: Kortlaging


Nøkkelord norsk: Kortlaging
Nøkkelord svensk: Kortmakeri

Translate »