FØDSELSDAGSKORT I PANG FARVER

1 1,216

Nogen gange er det bare rart at lave kunst ud fra et åbent sind og lade tankerne hvile lidt. Derfor vil jeg prøve at bevæge mig hen imod, at mine kort skal være tilfældige og rodet i udtrykket, men samtidigt have orden i rodet. Orden i kaos med andre ord. 

Type projekt: Kort
Anledning: Fødselsdag
Stilart: Mixed media
Teknikker brugt: Heat embossing / Stencil / Stamping / Coloring
Hovedfarve: Pink / Blå

Jeg er startet med et hvidt karton og måler af til den størrelse kort, som jeg ønsker. Jeg vælger de stempler ud, som jeg synes passes til mit kort.

Der bliver stemplet tilfældigt, så det bliver lidt rodet. Baggrunden er lavet og jeg kan fortsætte med farver.

Jeg bruger mist til at spraye ud over kortet for at baggrunden får lidt dybde. Jeg har brugt en stencil på det ene kort med hvid paste. Det løfter dybden lidt og giver en sjov effekt.

En tyk akryl maling bruger jeg til midten af kortet. En paletkniv er god til at placere malingen, den har kanter og jeg bruger kanterne til at ridse ud med.

Så skal der flydende ink på. Her bruger jeg Distress Ink refill’s og den flydende sværte får selv lov til at finde vej på acryl malingen.

Glimmer bliver drysset på og lægger sig fint i malingen. Sort og guld embossing pulver giver en smuk effekt og jeg bruger min varmepistol til at smelte det.

Der skal lidt ekstra volumen på kortet og jeg bruger mine punches til at stanse små forskellige figurer ud. Her er det stjerner og cirkler og de fylder godt på kortet og løfter det.

Kortene er færdige og jeg har brugt tekst nederst på kortet til en lykønskning `Happy Birthday`.

Farven i kortene løber ind i hinanden og giver et skønt, lidt bølgende udtryk.

Detaljer er der mange af og hver et lille glimmer eller farve, er med til at gøre kortet spændende at gå på opdagelse i.

Det ligner en eksplosion af sølv og pink glimmer og kortet ligner en fest.

Baggrunden med stemplerne passer godt ind med farverne og materialerne. Det er kort med farver til fødselsdag og fest!

Materialer

  • Stempler: Lysekrone, ukendt- Tim Holtz anonymous
  • Sværte: Distress ink Tim Holtz- Salty Ocaen, picked rasberry, Antique linen
  • Mediums: Acrylic colour White- Mega-Flake, Morris Dance- Mist, Tattered Angels Blue, Rosa- Embossing Ranger, Princess Gold, Black embossing.
  • Pynt: Palietter ukendt
  • Udstyr/værktøj: Punch EK, Star, circle-Heat gun, Ranger- Skæremaskine Martha Stewart- Silhouette maskine, Silhouette America- Hvidt karton cc hobby

Farver er skønne at arbejde med og især, når der ikke er en plan med hvordan det skal se ud. Jeg lærer meget af mine processer, når jeg famler mig lidt frem i blinde med mine projekter.

Det er altid spændende at starte med et tomt hvidt stykke karton og så ende ud med et færdigt projekt.

God fornøjelse med at kigge kortet igennem.

Mange krea hilsner,

Rikke aka Ginger Crafter


Vidste du, at World Cardmaking Day er lørdag den 7. oktober 2017? Denne dag vil mange scrappere verden over fejre ved at være kreative og lave kort sammen. Og at du selvfølgelig kan være med! 🙂

The Paper Crafting holder en Cyber Crop på World Cardmaking Day, hvor du kan være med hjemmefra via Facebook. Alt du skal gøre er at melde dig ind i vores Facebook gruppe “The Paper Events”. Du kan finde den HER.

Kom og vær med lørdag den 7. oktober 2017.

1 kommentar
  1. dorte skriver

    Fantastisk, lige nogle skønne kort efter min smag. super flotte og kreative. skønt at kaste sig ud over kanten ik?
    hilsen fra Dorte

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More