Papirhobby: Papir blomster – Forglem mig ej

Disse søde blomster kan bruges til mange ting

0 326

Hvem elsker ikke små forglem mig ej blomster?? Disse søde papir blomster kan bruges til mange ting, de kan laves på stilk eller uden, du kan pynte med dem på kort eller i buketter eller bare have dem stående i en lille vase på bordet. Her er følgende måde hvordan de laves på.

Jeg har brugt quilling strimler fra Karen Marie klip for å lave disse papir blomster, jeg bruger 5 mm stimler. Til midten tager jeg 2 cm sort som hed limer sammen med 2,5 gul , disse laves i 5 mm, rulles med en quilling pen sammen og limes med bogbinderlim, stramt se billede. Til kronbladene i bruger jeg os 5 mm strimler men jeg klipper dem så de måler 2,5 i bredden og ruller dem stramt og limer, det er vigtigt du giver dem et lille skub inden i så de former sig som et blad, derefter skal du efter lime inden i.

De ligges til tørre og du samler blomsten som billede, hvis du vil ha dem på stilk, sætter du en blomstertråd 0,8 op inden i og limer igen, pas på den ikke falder igennem hullet.

Her ser du hvordan jeg har pyntet med mine forglemmigej.

Her ser du hvordan de sidder i en brudebuket.

Tak fordi du kiggede med!

Kreative hilsner Mette Janni

Mettes Facebook-gruppe: Kreativ Girlie

close
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Translate »