,

Første forsøk på Art Journaling

Dette er mitt aller første forsøk med Art Journaling. For noen dager siden kjøpte jeg en Moleskine Art Collection “Watercolour Notebook” og det er den jeg, med tiden, håper å fylle. Tanken er å lage små kreative uttrykk med sitater som jeg liker og inspireres av. 

  • Type prosjekt: Art Journal
  • Anledning: Generell
  • Stilart: Artsy
  • Teknikker brukt: Vannmaling, stempling
  • Hovedfarge: Blå/gul
  • Medium som er brukt: Distress Ink, Akrylmaling, Versafine Ink

Siden min Art Journal har akvarellark er det akvarellmaling jeg bruker for å lage bakgrunn på siden. Her har jeg brukt Distress Ink. Jeg har brukt litt forskjellige stempler som jeg synes passet til teksten, og sirklene er laget ved å bruke hvit akrylmaling. 

SE OGSÅ: JORUNNS HERLIGE ART JOURNAL-SIDE

Det kommer helt sikkert til å bli flere forsøk på Art Journaling her i huset i løpet av sommeren for dette var veldig artig. Det er litt befriende å bare prøve seg fram og se hva som fungerer og hva som ikke fungerer. 

Håper du blir inspirert til å forsøke Art Journaling i sommer du også!


Posted

Translate »