Førstehjelpsskrin

Jeg har laget en førstehjelpsskrin i anledning flytting og skolestart samt bursdag. Dattera til ei venninne flytter og starter på folkehøyskole i disse dager samtidig som hun har bursdag. Jeg valgte å lage en boks med mange småting som har en dobbelt betydning til henne.

Mitt førstehjelpsskrin har jeg brettet etter egne mål og tilpasset behovet for å romme mye. Esken er brettet i kartong fra NorEngros. Liker kartongen derfra da den gir god støtte og stabilitet til eskene jeg lager.


Type prosjekt: Gaveeske
Anledning: Bursdag, flytting
Hovedfarge: Lakserosa
Pynt/dekor: Blomster, perler, die cuts, stempler
Utstyr som er brukt: Punch, kuttemaskin


Jeg har brukt ark fra Pion Design her. I mellom designerark og kartong har jeg et lag med kvistkartong. Jeg har et mål om å kjøpe minst mulig ark i 2020. Det holder litt hardt da det har kommet mange nye fiiine ark, men jeg har klart meg ganske bra. Til denne esken har jeg brukt designerark som er noen år gamle.

På innsiden av esken har jeg også brukt noen gamle designerark fra Pion Design. Et lag med kvistkartong mellom designerarkene og kartongen her og. Pyntet enkelt med tekst og blomster.

En liten enkel tekst i bunnen av esken.

Lokket er dekorert med blomster i ulike varianter, størrelser og farger, men alle i fin harmoni med hverandre og arkene. Jeg har også brukt noen sommerfugler, som alltid..nesten. På sommerfuglene har jeg limt på små hjerter. Bladene er en dies. Teksten på toppen er et qk alfabet, stanset ut i kartong. “Flytting” er en liten banner jeg har buet og her har jeg brukt stickers.

Hjørnene nederst på esken har jeg laget av papir. Jeg stanset ut en sirkel i ønsket mønster. Bretter den på midten begge veier. Klipper av den ene kvarte delen, bortsett fra en limkant. Som vist på bildet. Limer sammen og deretter til esken. Dekorativt og enkelt.

Noe av innholdet i esken. Jeg har funnet frem ting som kan komme til nytte eller falle i smak. Skrevet en liten tekst til hver enkelt ting.

Jeg pakket en litt godis, oreokjeks og ansiktsmaske sammen med et budskap om egenpleie. Supersøte og morsomme sokker. Ramma inneholder bare 1- og 5 kroninger. Mest for moro.

Frøkna er på vei til nye opplevelser og lærdom, og jeg ble fornøyd med esken og innholdet. Artig og lage noe annet innimellom.

Gunns blogg: Gunns papirpyssel

Du finner flere førstehjelpsskrin her: Artikler om førstehjelpsskrin

Nøkkelord dansk: Førstehjælpskasse, Flytning. Papir hobby.
Nøkkelord svensk: Första hjälpen låda, Flytta, Skolstart. Papperspyssel. 

Translate »