FRODIG HØSTTAG

0 779

Etter å ha laget mange høst prosjekt, så sitter jeg igjen med masse rester i ulike størrelser. Jeg hadde egentlig tenkt å lage et Halloween prosjekt denne gangen, men med så mye rester måtte jeg gå for en liten snuoperasjon på planen min. Resultatet ble denne frodig høsttagen, med litt innslag av mini gresskar.

Type prosjekt: Tag
Anledning: Høst
Stilart: Vintage
Teknikker bruk: Lag på lag
Pynt/dekor: Blomster, chipboard, strie, ramme, bilde
Hovedfarge: Oransje toner
Utstyr som er brukt: Limpistol, skjærebrett, kantskraper, hulltang

Jeg har fått litt dilla på å lage disse store tagene. Nå tror jeg det ligger 7-8 stykker på hyllen min klare for å gis bort. Som mange av os setter jeg stor pris på høsten. Men var det en farge jeg ikke trodde jeg skulle bruke mye for noen år tilbake, så var det oransje. Men jammen ser det ut til å ha blitt en av mine favorittfarger. Igjen så har jeg lekt med luft og høyder. For å kunne bygge på denne måten så er det lurt å bruke en tykk papp og klippe til passene biter som blir usynlig under blomster og andre ting du vil bygge opp. Det kan være lurt å bruke limpistol til denne typen prosjekt, da får du satt pappen fast på riktig sted med en gang.

Når du skal lage et så romslig prosjekt, er det viktig å jobbe litt fram og tilbake i fargeskalaen rundt det som er tenkt som hovedfarge. Det siste jeg legger inn er små detaljer. Selv er jeg veldig glad i å legge inn litt blanke effekter. Jeg har tatt igjen metalleffektene i arkene ved å gå over rammen og noen av blomstene med litt metallisk voks. Her er det bare å prøve seg frem og finne ut hva man liker. Håper dette kan friste til å lage et lite høst prosjekt helt på tampen av sesongen:)
Klem Betina

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More