FROGNERPARKEN I REGNET

0 1,462

I fjor sommer tok jeg med noen amerikanere på besøk rundt omkring i Norge. Også da viste Norge seg fra sin beste side, utenom den dagen vi skulle innom Holmenkollen og Frognerparken. Det var tåke og regn. Tårnet på Holmenkollen er litt stusselig i tett tåke, mens Frognerparken fremdeles viser seg fra sin gode side, selv i regnet. Jeg prøvde å se litt humoristisk på været, og fikk tatt noen bilder med telefonen mens jeg bøyde meg over den for beskytte den mot striregnet. Her er det laget en Project Life side som favner minner fra en regntung dag i Frognerparken. Project Life er en superfin måte å lage sider til album. Her kan du fint bruke resteark og sidene trenger ikke være kompliserte. Overskriften er laget med Silhouettemaskin. Silhouetten er helt suveren til tekster som dette. Selve PL siden er veldig enkelt pyntet. 

Type prosjekt: Project Life
Stilart: Enkel/CAS
Teknikker: Diesing, fussy kutting og bruk av Silhouette.
Pynt/dekor: Ark: Prima – Amelia Rose kolleksjonen. Dies fra Kaisercraft og halvperler i gull fra Rayher.

Under bildene i bunnen er det lagt diecuts og papirbiter lagvis. Diecutene er laget av resteark fra Amelia Rose kolleksjonen. Det er også lagt på noen halvperler i gull.

Sommerfuglene er klippet ut av mønsterarket og limt på med lim og med 3D puter for å lage en 3D effekt.

Silhouettetips: Teksten til Project Life siden “Frognerparken i regnet” er laget i Silhouette studio og kuttet ut med Silhouettemaskin. Det å lage egne tekster er genialt å bruke Silhouetten til. Du kan kutte ut alle fontene du har på pcen din, i den størrelsen du vil (nesten). Bokstavene kan henges sammen som løkkeskrift som i teksten “regnet” eller ved å lage en strek bokstavene står på som i “Frognerparken”. Jeg er nemlig ikke så veldig glad i å bruke tid på å sette masse bokstaver etter hverandre som aldri står rett, uansett hvor mye man prøver. Etter å ha brukt Silhouette til tekster en del, blir man utrolig lei av prikken over i ene, og rundingene over å. Disse er små og man har en tendens til å miste de, eller de detter av og de skaper mye irritasjon. Jeg pleier å henge prikken over i en fast i selve i en før jeg kutter ut bokstaven.

Ønsker dere en riktig god forsommer. Nyt dagene.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More