,

Gæstedesigner: Gitte ala Blomsterbox

The Paper Crafting Magazine starter en ny feature op i denne måned. Vi vil fra tid til anden invitere gæstedesignere til at gøre os selskab og lade dem inspirere Jer med en masse lækre projekter. Er det ikke fantastisk! Vores første gæstedesigner er danske Gitte Hansen også kendt som Blomsterbox.

Gitte_Hansen_IMG_0774

I magasinet vil vi altid starte med at præsentere vores gæstedesignere, hvorfor vi har bedt Gitte svare på nogle spørgsmål. I dag vil I derfor få et kig ind i Gitte’s AKA Blomsterbox’s kreative verden.

SE OGSÅ: GÆSTE DESIGNER 2016 INTRODUKTION: LINDA

I august og september måned vil Gitte vise Jer super lækker inspiration i netop hendes unikke stil. Og ikke nok med det, så har hun også lavet en video til jer. I denne introduktion af Gitte har vi sørget for Sneak Peeks af hendes 3 projekter. I har sandelig noget at glæde Jer til!

Nu vil vi krybe ind under huden på Gitte og lære hende bedre at kende via de snedige (og mindre snedige) kreative spørgsmål, vi har stillet hende.

Hvem er du ?

Jeg er en fynsk årgang 75 og min familie består af min husbond, hund og jeg. Vi bor på landet og har altid gang i store projekter og drømme, som vi prøver at realisere. Jeg er så heldig, at være en fast del af Riddersholm Designs designteam, samt Picturing The World’s designteam. De sidste 2 år har jeg været indbudt til at være en del af Ett Trykks gæstedesignteam, så jeg har bestemt ikke kedet mig.

Hvorfor blev du fanget af denne hobby?

Jeg blev introduceret til scrapbooking via min svigerinde Lise, som havde lavet de skønneste layouts og jeg tænkte, at det kan jeg aldrig lære. Jeg skulle giftes og i samarbejde med Lise, fik vi lavet nogle romantiske invitationer og så var jeg ellers hooked på hobbyen. Jeg blev fanget af muligheder i denne hobby og min tilgang til mine projekter eller nye materialer er som regel, hvad kan laves anderledes? Hvad kan det holde til? Kan det ødelægges (distresses).

Gitte_Hansen_DSC_0011a

Beskriv din stil for os?

Min stil kan bedst beskrives som Shabby chic. Jeg hælder til pastel og neutrale farver.

Hvilke teknikker er dine favoritter?

Jeg flosser gerne i mine designs og så elsker jeg at våd-embosse da det giver et super flot look.

Giv os din Top 5 af Kan-Ikke-Leve-Uden værktøjer/produkter, samt hvorfor.

Min top 5 ser sådan ud:

  1. Dies… Jeg elsker min Big shot maskine. Jeg elsker det rene look, som en udstansning giver. Min favorit die er doilies i alle afskygninger.
  2. Glitter og helst transparent glitter…. Jeg bliver ofte kaldet for Glitter-Gitte, da jeg næsten altid har glitter på mine projekter. Min tese er Glitter gør glad.
  3. Blonder… Jeg er storforbruger af blonder og silkebånd, det passer bare ind i min stil.
  4. Blomster… jeg bruger oftest hvide/creme farvet papirs blomster. Favoritterne er cherry + magnolia + hydrangea.
  5. Guld…..Lige for tiden er guld noget af det hotteste for mig.
Gitte_Hansen_IMG_2424a

Hvad står øverst på din shoppe-liste lige nu?

Die-namics stax er højt på min ønskeliste, samt stempler fra Waltzing mouse, som jeg er storbruger af.

Hvem i vores scrappe-verden, drømmer du om at møde In Real Life? Og hvorfor?

Uha, der er mange, som jeg gerne vil hilse på. Jeg er stor beundrer af Ingvild Bolme og hendes opfindsomhed i forhold til nye lækre embellishments.

Gitte_Hansen_DSC_0034a

Hvor kan vi finde dig?

Jeg har min blog: Blomsterbox og så blogger jeg hos Riddersholm Design og Picturing The World. Man kan også følge mig på Facebook og Instagram, som Blomsterbox.

Er der noget vi scrappere er, så er det nysgerrige, så selvfølgelig skal I heller ikke gå glip af et par billeder af Gitte’s kreative rum.

Hvem drømmer ikke om at have plads til at symaskinen kan stå fremme hele tiden! Og ja, IKEA har bare nogle fantastiske sager til brug i scrap rummet.

Gitte_Hansen_IMG_2436

Gitte_Hansen_IMG_2437

Husk, at kigge med i magasinet den nærmeste tid. Inden længe kommer Gitte på med sit første Gæstedesigner projekt.

 


Posted

Translate »