Gæstedesigner: Linda aka fru Ballegaard

I dag vil vi gerne præsentere vores næste gæstedesigner for Jer. Vi har fået kreative Linda Ballegaard, som mange kender som Fru Ballegaard og fra Riddersholm Design, til at være med til at inspirere Jer i oktober og november. I dag vil vi lade Linda fortælle om sig selv, så I kan lære hende lidt bedre at kende.

 Hvem er du ?LindaBallegaard_portrait

Jeg er Linda Ballegaard Aka fru ballegaard og bor syd for Aarhus nærmere betegnet Norsminde i Danmark. Jeg bor sammen med min mand og alle ungerne er fløjet fra reden, så jeg har fået indrettet mit eget scraprum, hvor jeg kan hygge og være kreativ. Derudover er jeg med i Riddersholm Design Team. Jeg er så heldig, at Connie (ejeren) er min søster, så vi får mange gode timer til at gå med emner omkring scrap.

Hvorfor blev du fanget af denne hobby?

Uha, det er jo lang tid siden. Men vi skal tilbage til 2005, hvor min søster spurgte, om jeg ville med til med til Midnatscrap hos Iben ved Multiscrap. Vi tog af sted, min søster, datter og jeg. Formålet med turen til Multiscrap var, at min datter skulle scrappe hendes konfirmation. Og det fik hun da også gjort, men jeg var helt solgt! Og total høj, da vi kørte derfra kl. 01.00 om natten. Derefter kørte det bare derudaf med forums og blogs, for at finde inspiration til nye projekter.

Beskriv din stil for os?

Jeg er i bund og grund lidt til det hele. Engang imellem kan jeg rigtig godt lide og lave noget CAS (Clean and simple), men når jeg laver layouts, så er det nok mere Vintage / Shabby chic. Jeg kan rigtig godt lidt klare farver og er meget til lyse og blå farver. Og så har jeg en svaghed for at lave minialbum, for nogen gange er det bare sjovt at lave dem! Jeg kan rigtig godt lide at lave forskellige effekter på mine LO’s og bruger meget Gesso og Textureez fra ShimmersZ. Ellers er det jo altid et hit at embosse.

LindaBallegaard_LO2

Giv os din Top 5 af Kan-Ikke-Leve-Uden værktøjer/produkter, samt hvorfor.

Min top 5 ser sådan ud:

  1. Min Big Shot er nok det værktøj, jeg er mest glad for og har nu også fået den store.
  2. Og når nu min Big Shot står øverst, så må mine Dies jo komme derefter.
  3. Så er det skæremaskinen.
  4. Texture paste.
  5. Og tilsidst lidt blandet; glasglitter, Gesso, mist, stempler og embossing.

LindaBallegaard_LO1

Hvad står øverst på din shoppe-liste lige nu?

Dies og atter dies.

Hvem i vores scrappe-verden, drømmer du om at møde In Real Life? Og hvorfor?

Jeg er jo nok lidt privilegeret, at jeg har været 3 gange på CHA med min søster Conny. Så jeg har været heldig at møde mange IRL. Men jeg har jo altid været stor fan af Tim Holtz og syntes han mestrer alt! Helt fantastisk oplevelse, når man ser ham lave noget.

LindaBallegaard_Tim Holtz

Hvor kan vi finde dig?

Jeg kan findes her:

Linda har været så flink at dele et billede af hendes scrap-værelse. Prøv lige og tjek det ud. Mon der ser ligeså pænt og ryddeligt ud hver dag?

Fantastisk med det naturlige lys fra vinduet. Det må være så dejligt! Vi i redaktionen bliver jo helt misundelige på Linda. For ikke at nævne at hun har mødt selveste Tim Holtz IRL! 

LindaBallegaard_craftroom

I har sandelig noget at se frem til, når Linda fremviser dit første gæstedesigner projekt her i magasinet. Så det er bare at få noteret det i kalenderen, at det sker torsdag den 22. oktober. Glæd jer!

 

Translate »