GAVEESKE MED PENGETRE

0 1,882

GD2016 Gunn OlsenTil konfirmanten – Til mitt valgfritt prosjekt ønsket jeg å hente frem et prosjekt jeg har laget mye til jul, men ikke til så mange andre anledninger.  Ferrero tårn, men denne gangen uten sjokolade!! Utfordre meg selv litt på stil og variasjon.

Type prosjekt: Eske
Anledning: Konfirmasjon
Stilart: Steam Punk
Teknikker brukt: Stempling, fargelegging
Pynt/dekor: Tannhjul, knapper

Mine tanker bak prosjektet:

Jeg ønsket å lage noe som var litt nytt og annerledes. Så jeg har gjort en vri på gave esken. Målene er de samme som jeg har brukt til Ferrero sjokoladene. Esken er ca 15cm høy og veggene er 10cm brede. Inni esken har jeg laget et tre. Det er ment som et pengetre. Dvs. at man kan henge penger her til konfirmanten. Evt. du kan skrive på noen visdomsord og bruke det som et visdomstre. Det valgfritt.

Bilde 14 Gunn GD2016 #3

 Teknikker: 

 • 2 kartong 10x17cm, preg 1 cm oppe og nede
 • 1 kartong 10×17,5cm, preg 1 cm nede og  1,5cm oppe.
 • 3 mønsterark 9,5×14,5cm
 • 2 trekanter, topp og bunn

Du velger om du vil pynte veggene før du limer dem sammen til bunnen og toppen. Her har jeg har pyntet etter at jeg har festet til topp og bunn. Pynt med ønsket pynt. Jeg har brukt tannhjul, stjerner, trykknapper, pennesplitter og boksehemper på sidene. Samt bygget tannhjulene med 3D puter for å få dybde. Tannhjulene er stemplet med #tekster rundt.

Bilde 4 Gunn GD2016 #3

Her har jeg også gjort en ny vri, jeg har brukt hengsler for å knytte veggene til hverandre. Hengslene er festet med brads, utenpå pyntepapir inni. Pyntepapiret er limt på etter at hengslene er festet på utsiden. Det for å gjemme splittene.

Bilde 6 Gunn GD2016 #3

Da vegger er på plass og dør er limt fast nede fester jeg to magneter i toppen av esken. På innsiden før jeg limer på mønsterark.

Bilde 2 Gunn GD2016 #3

Når de er plassert riktig limer jeg mønsterark i toppen på innsiden av esken.

Limer så på mønsterark og plasserer pynt på veggene på utsiden.

GD2016 Gunn #3 collage 8-10

Pynter så døren på innsiden.

Bilde 12 Gunn GD2016 #3

Pynter «døra» til esken på utsiden. Jeg fant et gammelt digi motiv jeg hadde fargelagt med Promarker for lenge siden. Ikke mye jeg fargelegger, men hender jeg glimter til 😀

Bilde 13 Gunn GD2016 #3

Hentet igjen elementer fra veggene her under motivet, tannhjul, stjerner, pennesplitter, trykknapper.

Da det er på plass tar jeg toppen.

Bilde 7 Gunn GD2016 #3

For å lage pengetre gjør du følgende: Jeg har stanset ut 4 hele trær fra TH dies + noen halve trær. Disse er sprayet med ønskede farger.

Bilde 3A Gunn GD2016 #3

Da de har tørket har jeg brettet de i to og limt sammen. Så tok jeg noen greiner/halve trær og fylte på i midten for å få litt fylde i treet.

Bilde 31 Gunn GD2016 #3Treet er litt stort, men det går fint inni gave esken.

Bilde 30 Gunn GD2016 #3

Utstyrsliste:

 • Bazzill – Kartong 2 stk
 • K-Designs – KD16-08 The street – Messy og KD 32-04 Down to earth – Look up
 • KennyK – Digi stamp, Scarlett West (fargelagt med promarker)
 • Norsk Stempelblad – Konfirmasjon 01
 • Staz – #med omtanke og #denfølelsen
 • Annet – pennesplitter, trykknapper, boksehemper, magneter, tannhjul, metallramme
 • Tim Holtz – Gadget Gears og Branch tree
 • Die namics – Stacked star
 • Adirondack – Pitch black
 • Glossy Accents
 • Div. sprayer

 

Håper du ble inspirert til å lage din egen trekant eske, enten til konfirmanten eller en som fortjener det 🙂

Klem, Gunn aka Gunns Papirpyssel

Gunn har fremvist fantastiske gjeste designer projekter her i magasinet. Hvis du er til esker/æsker, så er der sandelig guf og inspiration til dig. Du kan se alle Gunn’s GD2016 projekter her:

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More