GAVEBOKS

0 1,309

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men for meg så går tiden mot jul fryktelig fort. Selv så prøver å nyte noen av disse koselige vinterkveldene på arbeidsrommet mitt.  Jeg har en liste over hva jeg må lage ferdig før jul. Et punkt på listen er bokser til julegavene mine. I dag tenkte jeg å dele bilder av årets første bokser.

Type prosjekt: Gaveboks
Anledning: 
Jul
Stilart: 
Shabby Chic/Vintage
Teknikker brukt: S
templing, Die Cutting
Pynt/dekor: 
Blomster, bånd, diecuts, perler, osteklut, doillies
Hovedfarge: 
Rosa
Medium som er brukt: 
Stempelputer, Gesso, gull metall maling

For en gangs skyld fant jeg bokser jeg ikke følte jeg måtte kle med eget papir for å få de til å passe inn i prosjektet mitt. Den første tanken som slo meg når jeg så de, var at de skulle ende opp i en barokk stil. Blonder i riktig mønster og rikelig med blomster pluss litt andre ting så syns jeg at de landet der tanken var fra start. Nå skal det sies at rosa ikke er den mest tradisjonsrike fargen knyttet opp mot norsk jul, men den begynner så absolutt å snike seg inn. Jeg bruker mye tid på innpakning av gavene mine, stort sett så velger jeg farge ut fra hvem mottakeren er. For meg er innpakningen minst like viktig som innholdet.

 

Hele boksen er pyntet med masse blomster og blonder, også lokket fikk en rikelig porsjon med pynt. pynten på lokk bygger jeg alltid opp på en papp høyde, så den skal få en naturlig form og ikke bli for flat. Det er sikkert mange andre byggemåter, men papp har jeg alltid liggende i en skuff, så det er både lettvint og billig.

Når jeg først var i gang så ble det to bokser i samme stil. Den på bildet under er en større type boks, i samme serie.

I morgen skal jeg ut på en ny runde for å finne flere bokser som jeg enkelt kan dekorere opp til det uttrykket jeg vil ha. Akkurat nå er det eldorado av valgmuligheter ute på markedet:) Tenker du tanken, så er det nå du burde ta deg en titterunde:)
Klem Betina:)

close

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More