Gaveeske med kort

Lenge har jeg hatt en tanke om å lage en bunke med kort til ulike anledninger som kan gis bort i gave. Mange av oss har “alt” og dette kan være en fin gave til venninner, familiemedlemmer etc. Nå har jeg funnet tid til å lage det, å for å gjøre det litt mer spesielt har jeg laget en gaveboks til kortene.

Jeg var så heldig at jeg fikk rote i designpapir haugen til min søster og der fant jeg noen gamle Maja Design skatter. Heldigvis hadde hun noen slik at det ble nok til å dekorere denne esken. Esken er stor, 16x16x15cm. Esken er brettet i kartong, ett lag med bazzill og designerark.


Type prosjekt: Gaveeske
Anledning: Bursdag, alle
Hovedfarge: Grønn
Pynt/dekor: Dies, stempel, perler, akrylpynt, bær, blomster, charms, bånd
Utstyr som er brukt: Punch, kuttemaskin


Toppen av lokket er dekorert med en hyggelig tekst, blomster, bånd, perler, bær, akrylpynt, charms, blader i glitterkartong og en hvit øyenstikker. Jeg har avviket litt fra det grønne og cremfargede med aprikosefarget diecut under teksten. Tekst og ramme er festet med 3D puter.

Veggene på esken er pyntet med blader stanset ut i hvit glitterkartong og en lysegrønn og hvit lilje. På lokket har jeg brukt en MS punch og laget pyntekant. Dekorert med aprikosefarget perler.

Hjørnene nederst på esken er stanset ut i hvit glitterkartong. Her stanset jeg ut en sirkel, klippet bort en liten trekant, limte sammen og limte på esken. Kantene her er dekorert med aprikosefarget perler.

Hyggelig tekst på innsiden av lokket og. Tekstene er fra Norsk stempelblad. Dekorert med en annen blomst, men i samme nyanse. Perler, blad og sommerfugler i hvit glitter kartong.

Esken er fylt opp med 10 kort som er 15x15cm. Jeg har laget i ulike temaer og farger, men jeg har tilpasset kortene til mottaker. Da i forhold til om det flest jenter, menn, gutter, damer etc. Det er hyggeligere å tenke på at alle kortene kommer til nytte og glede. Jeg skal lage noen slike kortpakker hvor jeg ikke kjenner mottaker, da blir kortene laget i forhold til de tradisjonelle feiringene vi ofte har.

Ikke helt enkelt å binde sammen denne bunken. En liten tag i samme stil som esken på toppen. En fin tekst på ene siden og plass for personlig hilsen på andre siden. Bilde av alle de ulike kortene vil komme senere. (ser først nå at sommerfugl har løsnet og sklidd ned, den er rettet opp)

Håper du ble inspirert til å være kreativ i helgen. Ønsker deg en fin og kreativ sommer.

Translate »