, ,

Gaveeske – serviettringer

Et riktig godt nytt år ønskes til deg, måtte 2021 bli mer sosialt og fylt med kreative prosjekter. Årets første innlegg fra meg er en gaveeske som jeg laget og ga bort til jul. Esken har jeg som vanlig laget etter egne mål og mitt behov.

Serviettringene jeg skulle gi bort i julegave ankom i en kjedelig forpakning. Jeg ønsket å gjøre litt mer ut av gaven så jeg laget en gaveeske som passet størrelsen og antallet. Alternativet hadde kanskje blitt at de hadde ligget løse i en skuff.


Type prosjekt: Gaveeske
Anledning: Alle
Farge: Sort og rosa
Pynt/dekor: Stickers, die-cut, blomster, metallpynt, perler, punch, glitterkartong
Teknikker: Bretting


På lukking foran valgte jeg å skråskjære klaffen foran. En litt finere finish enn bare en rett kant. Jeg har valgt ulik høyde på kanten og spissen er ikke på midten. For enkelt å kunne åpne klaffen har jeg festet en dråpeperle med eyelets. Esken er ca 20cm lang.

For å ikke være i tvil om hva som er i esken har jeg brukt stickers som jeg har festet til en banner på toppen av lokket.

Jeg har hentet igjen fargene fra designarket på blomstene. I tillegg har jeg brukt detaljer i sølv. Små sommerfugler i skimmerpapir. På de har jeg festet et lite hjerte i midten.

Esken er brettet i sort kartong, deretter har jeg et lag med rosa kartong før designerarket. Sølvbladene jeg har brukt er ett blad, men de er enkle å dele hvis man ønsker det. Kun stickers tekst på den sorte banneren. Følte det fort kunne bli rotete hvis jeg brukte flere farger der.

Jeg har valgt å stanse ut hull i kartongen og mønsterarket der hvor jeg har festet magnetene. Da vil de feste godt, ingen hinder. Dråpe perlen på utsiden er festet omtrent der hvor magneten er på innsiden. Die-cut tekst sammen med sommerfugl og hjerter pynter innsiden av lokket.

Serviettringene har jeg valgt å pakke inn i hvitt silkepapir før jeg la de i esken. Esken kan gjerne stå fremme som pynt, men helst et sted hvor den er beskyttet.

Du finner mer inspirasjon til papirhobby her: Papirhobby


Nøkkelord dansk: Servietring, Gaveæske
Nøkkelord svensk: Servettring, Presentlåda

Translate »