,

Romantisk gaveeske

Det har blitt noen gaveesker i det siste, og her er en til i rekka. Denne laget jeg til min mor til jul, den fylte jeg med kort til ulike anledninger. Her har jeg funnet frem gamle designerark, de er vel 12-15 år gamle tipper jeg. Esken har jeg brettet etter egne behov og mål.

Jeg kan huske at jeg brukte en del av disse arkene for mange år siden. Fargene og rosene gir et lite løfte om håp og lysere tider. Det kan vi jo trenge i disse tider. Eskens mål er 16x16x10cm.

Type prosjekt: Gaveeske
Farger: Rosa/grønn
Pynt/dekor: Metallpynt, die-cut, blomster, perler, perlebånd, eyelet, kakeserviett, akrylengel og stempel

På lokket har jeg lagt lag på lag med die-cut og papirserviett. Jeg har brukt blomster i ulik størrelse og farge samt type. Innimellom blomstene har jeg limt noen perler. På toppen har jeg festet perlesnor. En liten sløyfe som jeg har festet med en eyelet. Metallhjørner i sølv. En engel i toppen som jeg har laget av hvit resin.

Die-cut på lokket har jeg festet med 3D puter. Metallhjørner på alle sidene av esken. Arkene er i nydelig grønn og rosa/rød nyanser.

Lokket er 4-5mm større enn esken. Hvis du ønsker å dekorere kantene på innsiden av lokket er det viktig å ta hensyn til det. Lokket skal ikke være for stort, men heller ikke for trangt. Da vil kantene på eskene bli trykket innover.

Jeg har brukt metallhjørner på innsiden av lokket og. Tekst som er stemplet direkte på die-cut`n. Jeg har festet en grønn perlesnor rundt. Rosene er i grønt, men det er ikke enkelt å se på bildet.

Esken er dekorert med mønsterark inni og. De er også gamle. Til tross for at de har stått i esken sin i mange år er de like fine i fargene. De har stått skjermet for solen og fuktighet, da holder de seg bra. Og det er jo faktisk fint å få brukt opp noe av det en har liggende.


Posted

Translate »