GAVEINDPAKNING – ET TWIST TIL GAVEKORTET

1 2,309

Når en mand fylder 40 år må indpakningen godt være lidt humoristisk og barnlig – særligt når det drejer sig om noget så kedeligt som et gavekort. Så jeg valgte at give gaveindpakningen et sørøver twist. Jeg kunne have ladet være, men gaven blev bare en del more sjov på denne enkle måde.

Jeg startede med en brugt brun æske fra noget vi havde fået tilsendt. Fik manden til at købe nogle chokolade guld mønter, som blev pakket ned i æsken sammen med gavekortet. Gavekortet blev skjult af orange silkepapir.

IMG_0630

 

Så fandt jeg mine største tal stempler frem og stemplede 40 på toppen af æsken. Hertil brugte jeg Hero Arts “Blackboard” sværte.

IMG_0631

 

Ved at bruge et baggrundsstempel med kort motiv kunne jeg skabe sørøver looket. Her har jeg brugt Impressions Obssesion’s “Map” baggrundsstempel. Jeg har stemplet med Memento’s “Rich Cocoa” sværte.

IMG_0632

 

For at fuldende sørøver looket stemplede teksten “Marks the spot!” (markere stedet!) med alfabet stempler fra Lawn Fawn “Claire’s ABCs”.

IMG_0634

 

Herefter blev æsken pakket ind i orange gavepapir fra Panduro. Og selvfølgelig var der lige et matchende fødselsdagskort til. Materiale liste til kortet kan findes HER.

Voila, så er surprise gaven færdig. Og det var et meget overrasket fødselsdagsbarn på 40 år, som pakkede gaven ud. Så missionen lykkedes!

IMG_0636

 

Du kan også finde inspiration til gaveindpakning her:

Pia :o)

close
1 kommentar
  1. Maryann skriver

    Hvor er det flot Pia, og sikken en god ide at pakke et gavekort på denne måde. Det er da bestemt ikke så lidt sjovere end bare at komme det i en kuvert. Kanon flot.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More