Gavelapper med nisser

0 301

Vi er mange som sitter med en haug med restepapir og lurer på hva vi skal lage av disse.  Mange av oss bruker gjerne nettet feks Pinterest, Instagram eller Facebook for å finne inspirajson. Og det er veldig mye inspirasjon å hente, bare man leter. Inspirasjonen til scrapping, trenger ikke bare komme fra andre papirprosjekter, men kan komme fra så mangt. Her har jeg laget en liten bunke med gavelapper med noen rester. Jeg kom omer noen malte nissefigurer i tre, av Myra Mahy, og der kom min inspirasjon til å lage disse gavelappene i papirrester.

Arkene er en salig blanding av Kaisercraft, Panduro, tidlige ark fra Poppy design og Pairdesign.

Figurene er tegnet i Silhouette studio, og kuttet ut med Silhoette. Dermed går det relativt kjapt p kutte alle delene. Monteringen derimot, tar litt tid. Delene er svertet i kantene med Vintage Photo distress ink. De er limt på hverandre med 3D puter for å skape litt dybde.

Henvisning

Et lite påminnelse til slutt om henvisning. Instagram, Pinterest og Facebook, er alle ulike platformer hvor vi henter inspirasjon. Hvis inspirasjonen er gjennkjennbar, husk å referere til den du ble inspirert av. Når du oppgir inspirasjonen, så må du oppgi hovedkilden, som Myra Mahy her. Selv om jeg fant hennes inspirasjonsbilde på Pinterest, så er ikke Pinterest kilden. Det er ikke Pinterest som har malt trefigurene jeg ble inspirert av, det er Myra. Dette er litt som å oppgi biblioteket, eller bokhandleren som kilde for boka du har lest. Du må oppgi forfatteren eller rett og slett boka du har lest.

 

Da er det bare å starte julehandelen eller juleverkstedet

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

CAPTCHA


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More